بچها ۶ماهی هس اندام تناسلیم جوش زده قبلا خیلی بیشتر بود چندبار دکتر رفتم یکی گفت زگیله یکی گفت تبخاله اخرین دکتری ک رفتم معروف بود ک کار بلد گفت جوشه مال ژیلته یا جای کثیف نشستی ولی خیلی دارو مصرف کردم خوب نمیشن بعد هربار ژیلت زدن بار در میان وقتی میترکونم یه چربی سفت کوچولو میاد بیرون بعدش خیلی خون میاد از جای جوش اصن یه جوش کوچولو یه فشار میدم جربیش ک میاد بیرون شروع میکنه خونریزی خیلی نگرانم چندبار دکتر رفتم خوب نشده کسی اینجوری بوده علتش رو میدونه خیلی میرسم بخودم از کثیفی نیس بگین چیکارکنم بدون مسخره بازی🥲
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
وقتی پودر مو بر(واجبی) و ژیلت استفاده میشه، جاش جوش سر سفیذ همون چرک دار درمیاد، شما میدونید راه حلش چیه؟ انگار جای هر تار مو که رفته، حای منفذش جوش درمیاد
منم ی سوال کنم؟ وقتی پودر مو بر(واجبی) و ژیلت استفاده میشه، جاش جوش سر سفیذ همون چرک دا ...
عزیزم اگه اینجور حساسی بعدش یه لیمو ترش نصف کن بکش جایی ک ژیلت زدی یا ماسک نشاسته درست کن یا پماد بتامتازون بزن خودم مشکلی ک دارم با این چیزا حل نمیشه ولی از شما میشه