تماممم مدیر عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 2404 عنوان فروش کلیه | مشاهده متن کامل بحث + 1696 بازدید | 33 پست سلام توروخدا اگه کسی آشنایی چیزی داره که نیاز به کلیه داره معرفیش میکنین ۲۷ ساله Aمثبت ،یا اگه جای میشناسین که میتونم بفروشم میگین خداخیرتون بده بخدا خیلی ضروریه 1403/01/23 | 23:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تماممم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 2404 بمیرم برای دل شکستت...منم مثل تو ام آجی خدا رو قربونش بشم کاش دستم باز بود کمکت میکردم ... کاش کاش ... خدانکنه عزیزم قربون قلب مهربونت بشم الهی خدا معجزه کنه برات زندگیت پراز خیرو برکت بشه
fatibano عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 10286 خدانکنه عزیزم قربون قلب مهربونت بشم الهی خدا معجزه کنه برات زندگیت پراز خیرو برک ... دخترت چطوره متولد چنده؟ اللهم عجل لولیک الفرج 💚خدایا نذار بشکنن دلی رو هیچ کس دردش رو نمیفهمه🥲 برای آرامش همه بچه ها و بچه های خودم دعا کنین❤️❤️❤️
تماممم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 2404 دخترت چطوره متولد چنده؟ متولد بهمن ۹۸ عزیزم ۴ سالش تموم شده اونم از بس توخونه جنگ ودعوا داریم عقده ای شده از الان قربون خدا برم بعضیا بهترین زندگیارو دارن هزارجور دوا درمون بچه دار نمیشن برامن ناخواسته یکی مثل خودم بدبخت کردم
_galadriel_ عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 6543 قلبت بفروش بخوابونم دهنت🫲 در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجهای ندارد...