2777
2789
عنوان

فروش کلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1696 بازدید | 33 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

این‌ راهش‌ نیست‌ تحت‌ پوشش‌ کمیته‌ امداد‌ بشو‌ .یا‌ به‌‌موسسه‌ خیرین‌ درهمدان‌ مراجعه‌ کن‌ تا‌ کمکت‌ ...

دیگه خسته بخدا آرزوم شده مرگ 

خیلی تلاش کردم بجنگم ولی نمیشه زورم نمیرسه 

کمیته امداد میگه فوت نامه شوهر یا طلاق نامه تو بیار تا کمکت کنیم 

دیگه خسته بخدا آرزوم شده مرگ  خیلی تلاش کردم بجنگم ولی نمیشه زورم نمیرسه  کمیته امداد می ...

خوب‌ بگو‌ شوهرم‌ نداره‌ بیکاره‌ یامریضه‌.اصلا‌ بگو‌ بدسرپرستم‌ تا‌‌کمیته‌ قبول‌‌کنه

حالامگه مشکلت چیه که میخوای کلیه توبفروشی

هیج جای ندارم برم صاحب خونه گفته بلندشین یکساله جوابم کرده باز بخاطر بچه م تحمل کرده میخام بفروشم پول پیش خونه جورکنم برم شهر حداقل خودم کارکنم 

چیشد آبجی چرا کلیه تو میخواستی بفروشی الان چطوری فروختی یا نه؟

اللهم عجل لولیک الفرج 💚خدایا نذار بشکنن دلی رو هیچ کس دردش رو نمیفهمه🥲 برای آرامش همه بچه ها و بچه های خودم دعا کنین❤️❤️❤️

چیشد آبجی چرا کلیه تو میخواستی بفروشی الان چطوری فروختی یا نه؟

مشکلات زندگیم یکی دوتا نیست خواهر

نه نفروختم راستش دنبال کسی میگردم بتونه خودش هزینه آزمایش های قبل پیوند رو بده 

بیمارستانم خیلی قیمت کم میدن 

مشکلات زندگیم یکی دوتا نیست خواهر نه نفروختم راستش دنبال کسی میگردم بتونه خودش هزینه آزمایش های قبل ...

شوهر داری؟جداشدی

منم مشکل زیاد دارم

اللهم عجل لولیک الفرج 💚خدایا نذار بشکنن دلی رو هیچ کس دردش رو نمیفهمه🥲 برای آرامش همه بچه ها و بچه های خودم دعا کنین❤️❤️❤️

شوهر داری؟جداشدی منم مشکل زیاد دارم

اره نه جدا نشدم جای ندارم برم کسی ندارم حمایتم کنه طلاقمو بگیرم مجبورم بسازم بسوزم بخدا ۲۷ سالمه پیرشدم تو این زندگی 

کاش بچه نداشتم خودم میزاشتم میرفتم یه گوشه از این دنیا جهنمه زندگیم 

اره نه جدا نشدم جای ندارم برم کسی ندارم حمایتم کنه طلاقمو بگیرم مجبورم بسازم بسوزم بخدا ۲۷ سالمه پیر ...

بمیرم برای دل شکستت...منم مثل تو ام آجی

خدا رو قربونش بشم کاش دستم باز بود کمکت میکردم ...

کاش کاش...