2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

328 بازدید | 19 پست

از خودم حالم بهم میخوره میزنه به سرم خودمو خلاص کنم اما اگه نمردم چی .

موقعیتش هست واسه تغییر اما شروع نمیکنم نمیشینم زندگیمو تغییر بدم هرچی میاد دهنم میگم بدون فکر حرف زدن 

خستم شاید من واسه این دنیا نیستم 

دلم گریه زیاد میخاد اونم خیلی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه وضعیت همه ی جوان ها همینه 😭😭😭😭 هیچ کس شاد نیست با این بیکاری و مشکلاتی که اقتصادی و فشارهای که از همه جا به ادم وارد میشه هر کی رو می بینم یا افسرده ست یا پیش روانشناس میره یا فکر خودکشی میزنه به سرشون و.... به ما چه گذشت فقط خدا داند و بس...... 

متاسفانه وضعیت همه ی جوان ها همینه 😭😭😭😭 هیچ کس شاد نیست با این بیکاری و مشکلاتی که اقتصادی و فشا ...

شده قانون جنگل 

خودکشی کنم بعدش چی من خودم یکی هیچ تصوری از اون دنیا ندارم اگه بدتر از ابنجا بود چی 

الان که موقعیتش هست هزار نفر میگه برو ادامه بده من وایسادم میگم نه نمیخام خستم لوسم یکی نیس بزنه تو گوشم 

شده قانون جنگل  خودکشی کنم بعدش چی من خودم یکی هیچ تصوری از اون دنیا ندارم اگه بدتر از ابنجا ب ...

فقط خواستم بگم همه مون هم دردیم فقط به خودت بیا این چند سالی که از عمرت باقی مونده رو با یه امیدی شروع کن و برو جلو..... 

ببین برا هیچ کس اینجوری بی قراری نکن اونی که عالی باشه از خود آدم مهم تر نیست 

میدونی شاید تایپک قبلو خونده باشی من اصلا وارد رابطه ایی نیستم اون کسی که واسش بیقرارم محرمم فکر کن بابام نه رله نه شوهر 

اونم گذاشته تنبیه بشم پشتمه واقعا