2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@solram70    

سنتی 

اعتماد به نفسمو تحت هر شرایطی حفظ می کنم...بینی مو تابستون عمل می کنم... زبانم رو تابستون فول می کنم. برا مهاجرت تحصیلی اقدام می کنم و سپتامبر2024 میرم دانشگاه(چین)
@solram70    

سنتی

اعتماد به نفسمو تحت هر شرایطی حفظ می کنم...بینی مو تابستون عمل می کنم... زبانم رو تابستون فول می کنم. برا مهاجرت تحصیلی اقدام می کنم و سپتامبر2024 میرم دانشگاه(چین)
سنتی

یکم درمورد ایندم بگو سال ازدواجم چطور فردیه، شغلم، وضع مالیم هرچی تونستی🥺❤

@solram70  

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

با پارتنرم چه زمانی نامزد میشم؟شرایطش کی اوکی میشه؟ دوره یا نزدیک ؟ خانواده هامون چقدر مخالفت میکن ...

گلم همین اقاعه 

اومد جای نگرانی نیست

ولی مشکلات دارید

سنتی 

دررمورد من میگی خصوصیاتم 

و زندگیم؟؟؟؟

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
لطفاً بگو کی باردار میشم بچه واسم میبینی پسر یا دختر؟؟

پسر  دوبار

سنتی 

عزیز به منم بگو.

با پارتنرم چه زمانی نامزد میکنم و شرایط نامزدی و عروسی اوکی میشه؟امسال میشع؟

خانواده مخالفت میکنن؟

اگه همسر آیندم پارتنر الانمم نیست بهم بگو و از خصوصیاتش و تایم نامزدی بگو بهم،

هر روزم با توکل بخدا زیباتر میشه😍