2777
2789
اون اقا اگه خودش پاکه و دستنخوردست و خوشگله و شرف وغیرت مسئولتپذیریو داره کار میکنه شرافتمندانه اما ...

از اول جوونی خواستگار زیاد داشته اخه خودش جوونیاش خیلی چهره زیبایی داشت ولی الان که سنش بالا رفته اون قیافه رو نداره به نظر من که زود تر ازدواج میکرد بهتر بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صد در صد واقعیت زندگی با چیزی که داخل دنیای مجازی به نمایش گذاشته میشه فرق می‌کنه ، اینجا نود درصد م ...

من باور ندارم 2 تا آدم مثل هم پیدا شه همونطور که اثر انگشت های مشابه وجود نداره، بلکه این درک و عقل اون دونفر هست که بهشون در کنار هم بودن کمک میکنه

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
من باور ندارم 2 تا آدم مثل هم پیدا شه همونطور که اثر انگشت های مشابه وجود نداره، بلکه این درک و عقل ...

منظورم رو خراب رسوندم ، فکر کن دو تا آدم لجوج و یه دنده با هم ازدواج کنند ، صد در صد با هم به مشکل بر میخورن ، پس بهتر اخلاق این دو نفر با هم فرق کنه ، خیلی از افراد از نظر ما آدمای بدی هستند ، ولی اگه از یه نفر دیگه در موردش سوال کنیم ، شاید اون نظرش فرق کنه اون بگه بهترین آدم هست از نظر اون ، مهم تفاهم هست ، یعنی تو زندگی با هم کنار بیان .

این نظر شماست وگرنه نیازجنسی و حس همراهی و درکشدن و دوست داشتن و کسی پشت ادمباشه توی خلقت انسان نهفت ...

من درباره بنیاد بشریت حرف نزدم 

درباره نیاز جوان های امروزی و اینکه ازدواج چرا کمه 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...