2777
2789
عنوان

کارما

194 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من داییم با یک خانومی که قبلا یک ازدواج ناموفق داشته در رابطه بود ب مدت ۷ سال و یک دختر ۱۰ سال هم داشت این خانوم خیلی پولدار بود و رفت و آمد خانوادگی داشتیم باهاشون و همجوره پای داییم بود داییم مجرد بود همه کاری واسه داییم کرد کمکش کرد ماشین خرید کار و مغازه واینا خلاصه و... من با یک پسر در رابطه بودم قشنگ همین ها برام انگار اتفاق میافته دوست پسرم باهاش در رابطه بودم همه کاری کردم واسش لباس بخر و مریض بشه واسش همچی ببر تا وقتی داییم همین چندوقت داره نامزد میکنه اون خانوم رو ول کرده این پسر هم دقیقا همین طوری شد دوست پسرم میگه میخام نامزد کنم و اینا دیگه تموم کنیم و همون رفتار بدی ک مامانجونم با خانوم ک داییم بود داشت مادر دوست پسرم با من میکنه واقعا ربطی ب کارما داره ب نظرتون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داییت به تو چه ربطی داره اخه

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه
ن بابا چه ربطی داره ولی داییت تقاص میده دوست پسره توام تقاص میده

نمیدونم چرا همیچین حسی دارم دقیقا همش همینطوری داره پیش میره دقیقاااااا همینطوری

نمد چرا همچین حسی دارم واقعا آخ هرچی میشه همونه هرچییییی

نه ربطی نداره عزیزم

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه
نمیدونم چرا همیچین حسی دارم دقیقا همش همینطوری داره پیش میره دقیقاااااا همینطوری

بعید میدونم از داییت به توربطی باشه مگه اینکه تو برای داییت خیلی عزیز باشی چون همیشه عزیزترین شخصص تقاص پس میده

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

بعید میدونم از داییت به توربطی باشه مگه اینکه تو برای داییت خیلی عزیز باشی چون همیشه عزیزترین شخصص ت ...

بله همینطوریه ب هرکی گفتم میگه آره میشه من آخه باید تاوان داییم بدم اون خانوم بدبخت خیلی زن خوبی بود خیلیییی خوبی کرد ب داییم