2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

64 بازدید | 5 پست

قضیه از این قراره که من چند ساله میرم کلاس اولا اموزشگاه بود بعد خونشون برگزار میشد، یکم ارتباط دوستانه هم بینمون برقرار شده بود، قبل عید فطر من اسنپ گرفتم ولی متاسفانه ده دقیقه دیر رسیدم، هزینه رو انلاین پرداخت میکنم ولی یادم رفت، دم در خونشون اسنپ زنگ زد که خانوم پول رو پرداخت نکردین منم گفتم باشه، ازم پرسید چرا دیر کردی منم گفتم شرمنده اصلا به گوشیم نگاه نکردم راننده داشت راجع به دکتر صحبت میکرد منم حواسم به گوشی نبود، شب دیدم پیغام فرستاده که یه نفر تو رو تو کوچه دیده که داشتی مثلا میگشتی و دیر اومدی ولی به من نگفتی به همین دلیل دیگه جلسه حضوری نداشته باشیم ، منم عکس رسید اسنپ رو براش گرفتم و فرستادم که والله من اصلا همچین کاری نکردم، اون شخص اشتباه دیده و فلان ، بعدش بهونه کرد که نه نگران شدم و فلان ، خیلی ناراحتم انگار با بچه چهارساله طرف بوده و اینکه ایشون هر چند ماه دقیقا یک چیزی رو مد نظر میگیره و میگه دیگه جلسه حضوری نباشه، منم شرایط کلاس انلاین رو ندارم و اصلا خوشم هم نمیاد. بهم میگه تو حساسی ، نمیدونم بنظرم رفتارش تحقیر امیز بود ، فکر نکنین بچه سالم ها نه، 45سالمه

⁦⁩⁦

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان