2821
2789
ایران جاهایی داره از این زیبا تر

مقایسه ای نکردم من

صرفا خواستم زیبایی به اشتراک بزارم

شمام میتونین تاپیک بزنین زیبایی هرجایی که دوس دارین رو به اشتراک بزارین❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم شما ساکن خارج از ایرانید. درسته؟

من یه سوالی برام‌پیش اومده که میخوام از هرکس که تو کشور خوبی ساکنه بپرسم.

حالا که زبان بلدید و میتونید تو سایتهای گفتگوی کشوری که ساکنید عضو بشید و تبادل نظر کنید چرا دوباره تو نی نی سایت و اینستای ایران فعالید؟ 

سلام عزیزم شما ساکن خارج از ایرانید. درسته؟ من یه سوالی برام‌پیش اومده که میخوام از هرکس که تو کشور ...

سلام عزیزم

من قبل از اینکه از ایران خارج بشم هم توی نینی سایت فعال بودم

کما اینکه ارتباط خارج بودنم رو با فعالیت توی نینی سایت نمیفهمم چیه؟ 

چرا نباید توی محیطی که میتونم با همزبونای خودم هم تعامل کنم فعالیت کنم؟ 

بعلاوه اینکه توی دانشگاه و دنیای واقعی به قدر کافی با آدمای خارجی تعامل دارم  

سلام عزیزم من قبل از اینکه از ایران خارج بشم هم توی نینی سایت فعال بودم کما اینکه ارتباط خارج بودن ...

ارتباطش رو بذارید بهتون بگم.

من از اینکه تو جوی باشم که انقدر مردم فحش بدن یا اکثر مطالب دروغ باشه و به جای دانا شدن سردرگم بشم راضی نیستم. دوست داشتم زبان بلد بودم که شاید تو سایتهای دیگه میتونستم به خواستم دست پیدا کنم. برای همین برام جای تعجب داره که چرا مردمی که جای دیگه ساکنن نمیرن تو سایتهای اونها که احتمالا محیطش سالمتر باشه.

ارتباطش رو بذارید بهتون بگم. من از اینکه تو جوی باشم که انقدر مردم فحش بدن یا اکثر مطالب دروغ باشه ...

اصلا هم اینطور نیست

چنین پلتفرمی هرجای دنیا هم که باشه ممکنه توش دروغ و فحش و بدوبیراه باشه

شما quora و reddit رو نصب کن تا با آدمای خارج هم تعامل داشته باشی تا این دید دانای کلی که نسبت بهشون دارین از بین بره

محیطای اینجوری برای سرگرمیه

نه برای افزایش سطح سواد

شما اگر میخوای مقاله علمی بخونین یا سطح سوادتون بالاتر بره google scholar رو چک بکنین و بخونین

ولی از همچین جاهایی توقع سطح سواد و علم فضایی نداشته باشین

چه ایرانی باشه و چه خارجی

اصلا هم اینطور نیست چنین پلتفرمی هرجای دنیا هم که باشه ممکنه توش دروغ و فحش و بدوبیراه باشه شما qu ...

ممنون از توضیحاتتون.

درباره اون دوتا برنامه من متاسفانه زبان بلد نیستم ولی امید دارم در اینده بتونم استفاده کنم.

Google scholar  رو هم سرچ کردم  میتونم ترجمه اش رو بدست بیارم اما طرز استفادش رو نمیدونم.

2790
2823
2791
2779
2792