2777
2789
عنوان

خواستگااار‌ چطوره؟؟؟

104 بازدید | 4 پست

خیلی دودلم و تحت فشار از هر طرف یچیزی میشنوم‌خودم از دست خانوادم لج کردم 

همه دوستام‌ حتی مدیرم بهم میگه قبول کن شرایطت زندگین خاصه پدر مادر ندارم و با مادربزرگم زندگی میکنم و یه خواهر معلول دارم مادربزرگمم تومور مغزی داره و درگیر سرطان دوتا عموهامم که تو خونه هستن اعتیاد دارن خلاصه که سرتونو درد نیارم تو هر موقعیتی بهم میگن تو باید ازدواج کنی تا بتونی یکم دستت باز بشه در اینده به خواهرت هم کمک کنی اینجوری تعریف کیکنم خیلی خلاصه ولی تحت فشارم 

این خواستگارمم پسر همکارمه کارمند بانک ملی و فوق لیسانس پدرش فوت کرده و یه خواهر داره مثل این که خونه ماشین داره

مامانش خیلی اصرار داره که همو ببینیم بار ها صحبت کرده باهام راستش من اصلا طوری وانمود نکردم که انگار قبول میکنم و حتی پرسید کسی رو داری کلا جواب مشخصی ندارم و خجالت کشیدم راجب ازدواج صحبت کنم فضا یجوریه 

طبق شنیده ها پسره اصلا اهل فضا مجازی و این چیزا نیست اهل دود و دم نیست اجتماعیه و چند باری که تو جمع دیدمش خانواده دوست یکم تعصبیه مثل این که نه.از نظر پوشش چیزی که اطرافیان میگن و دیدم تو جمعی که خانم باشه سرشو بالا نمیاره حالا احتمالا از تربیتشه چون مادرو خواهرشم اینجورین مادرش که خیلی ساده و ساکته خیلییی از ایناست که مطلوم و از سدت مظلومیت هیچ کس ازش خوشش نمیاد😂

چیز زیادی راجب خود پسر نمیدونم سر مسائل دیگه با خانوادم لج‌ کردم و یک سال میشه قبول نمیکنم هیچ کسو‌‌ 

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

اگه از رابطه جنسی بدت نمیاد و میتونی تحمل کنی و پسره به دلت میشینه واقعا با شرایطی که داری باید ازدواج کنی باز خودت میدونی زندگی مشترک نتایج خوب و بد داره حالا خدت میدونی گلم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان