2777
2789

سلام من دارم پاییز زمستون خوبم بهار و تابستون خیلی اذیت میشم

دختر بختیاری..من دوام آورده ام بازم دوام می آورم ولی دلم می خواست،معنای زندگیم چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.

سلام من دارم پاییز زمستون خوبم بهار و تابستون خیلی اذیت میشم

ببین این اسپری عوارض داره؟ چجوری اذیت میشی؟ مشکلات دیگه هم داری مثل فشار خون بالا یا پایین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین این اسپری عوارض داره؟ چجوری اذیت میشی؟ مشکلات دیگه هم داری مثل فشار خون بالا یا پایین

قبلا از این آبی‌ها سالبوتامول چیه استفاده میکردم الان از اون صورتی ها استفاده میکنم لرزش بدن و تپش قلب داشتم نمی‌دونم دکتر گفت عوارض اسپری

دختر بختیاری..من دوام آورده ام بازم دوام می آورم ولی دلم می خواست،معنای زندگیم چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.

قبلا از این آبی‌ها سالبوتامول چیه استفاده میکردم الان از اون صورتی ها استفاده میکنم لرزش بدن و تپش ق ...

خب منم همین علائم رو دارم من ساتیکا استفاده میکنم جعبه اش آبی و سفیده خب کپسولو داختن دستگاه میزارم اسپری میکنم ببین من لرزش بدن و تپش قلب و دارم فشارم میره بالا تو چیکار کردی خوب شدی؟ 

خب منم همین علائم رو دارم من ساتیکا استفاده میکنم جعبه اش آبی و سفیده خب کپسولو داختن دستگاه میزارم ...

برو ی دکتر خوب اسپری خوب برات بنویسه بگو با این اینطور میشم. من یزد رفتم دکتر

برو ی دکتر خوب اسپری خوب برات بنویسه بگو با این اینطور میشم. من یزد رفتم دکتر

باشه فقط یه چیز دیگه نمیدونم تو میدونی یا ولی من به خاطر فشارم میره بالا قرص فشارم میخورم ممنون قرص فشار و این اسپری باهم داخل داشته باشه و باعث بشه من حالم بد بشه؟

باشه فقط یه چیز دیگه نمیدونم تو میدونی یا ولی من به خاطر فشارم میره بالا قرص فشارم میخورم ممنون قرص ...

نمی‌دونم من فشارم همیشه پایینه.چند سالتونه شما من 38 ده سالی میشه آسمم گرفتم مادر بزرگ پدریم اسم داشته

نمی‌دونم من فشارم همیشه پایینه.چند سالتونه شما من 38 ده سالی میشه آسمم گرفتم مادر بزرگ پدریم اسم داش ...

ببین اگه میتونی کمک کن بزار دقیق بهت بگم جریانو من ۳۲ سالمه دو ساله تحت درمان اسم خیفی هستم از ۴ ماه پیش که اسپری ساتیکا رو استفاده میکنم هر چند روز یه بار لرز میگیرم تپش قلب میگیرم فشارم میره بالا یا ی جورای حالت پنیک بهم دست میده ....حالا دو ماه پیشم عمل داشتم استرس عمل هم داشتم رفتم پیش دکتر قلب گفت فشارت بالا میره و لرز میکنی به خاطر استرس قبل عمله ....بهم قرص فشار داد میخورم دو ماه از عمل گذشته بازم اون حالت تپش و لرز بهم دست میده رفتم پیش دکتر قلب میگه همه آزمایشات میگه تو مشکل قلبی نداری کاری از دست من برنمیاد چون مشکل قلبی نداری ولی قرص فشارتو سر وقت بخور ....به دکتر قلب نگفتم اسپری میزنم و تحت درمان آسم هستم...این احتمال وجود داره ۴ ماهی که این حالت بهم دست میده به خاطر اسپری باشه درسته؟؟ تو چجوری بود اوضاعت؟ هر روز لرزش داشتی؟

ببین اگه میتونی کمک کن بزار دقیق بهت بگم جریانو من ۳۲ سالمه دو ساله تحت درمان اسم خیفی هستم از ۴ ماه ...

اوایل ن مدت زیاد ک استفاده کنی عوارزش نشون میده ی دکتر خوب برو اسپری تو عوض میکنه

اوایل ن مدت زیاد ک استفاده کنی عوارزش نشون میده ی دکتر خوب برو اسپری تو عوض میکنه

تو وقتی متوجه شدی دیگه پیش اون دکتر نرفتی؟ ی سوال میتونم فعلا از اسپری استفاده نکنم تا دکتر خوب پیدا کنم؟ یعنی اسپری رو قطع کنم مشکلی نداره؟

تو وقتی متوجه شدی دیگه پیش اون دکتر نرفتی؟ ی سوال میتونم فعلا از اسپری استفاده نکنم تا دکتر خوب پیدا ...

من فقط وقتی حمله آسم بهم دست میداد استفاده میکردم

من فقط وقتی حمله آسم بهم دست میداد استفاده میکردم

باشه دستت درد نکنه خیلی کمکم کردی حالا این احتمال رو میدم که به خاطر همین اسپری باشه چون تو سایتا نوشته باعث تنگ شده رگها میشه بسته شدن رگا باعث فشار چون و تپش قلب میشه