قبلا از این آبیها سالبوتامول چیه استفاده میکردم الان از اون صورتی ها استفاده میکنم لرزش بدن و تپش ق ...
خب منم همین علائم رو دارم من ساتیکا استفاده میکنم جعبه اش آبی و سفیده خب کپسولو داختن دستگاه میزارم اسپری میکنم ببین من لرزش بدن و تپش قلب و دارم فشارم میره بالا تو چیکار کردی خوب شدی؟
برو ی دکتر خوب اسپری خوب برات بنویسه بگو با این اینطور میشم. من یزد رفتم دکتر
باشه فقط یه چیز دیگه نمیدونم تو میدونی یا ولی من به خاطر فشارم میره بالا قرص فشارم میخورم ممنون قرص فشار و این اسپری باهم داخل داشته باشه و باعث بشه من حالم بد بشه؟
نمیدونم من فشارم همیشه پایینه.چند سالتونه شما من 38 ده سالی میشه آسمم گرفتم مادر بزرگ پدریم اسم داش ...
ببین اگه میتونی کمک کن بزار دقیق بهت بگم جریانو من ۳۲ سالمه دو ساله تحت درمان اسم خیفی هستم از ۴ ماه پیش که اسپری ساتیکا رو استفاده میکنم هر چند روز یه بار لرز میگیرم تپش قلب میگیرم فشارم میره بالا یا ی جورای حالت پنیک بهم دست میده ....حالا دو ماه پیشم عمل داشتم استرس عمل هم داشتم رفتم پیش دکتر قلب گفت فشارت بالا میره و لرز میکنی به خاطر استرس قبل عمله ....بهم قرص فشار داد میخورم دو ماه از عمل گذشته بازم اون حالت تپش و لرز بهم دست میده رفتم پیش دکتر قلب میگه همه آزمایشات میگه تو مشکل قلبی نداری کاری از دست من برنمیاد چون مشکل قلبی نداری ولی قرص فشارتو سر وقت بخور ....به دکتر قلب نگفتم اسپری میزنم و تحت درمان آسم هستم...این احتمال وجود داره ۴ ماهی که این حالت بهم دست میده به خاطر اسپری باشه درسته؟؟ تو چجوری بود اوضاعت؟ هر روز لرزش داشتی؟
باشه دستت درد نکنه خیلی کمکم کردی حالا این احتمال رو میدم که به خاطر همین اسپری باشه چون تو سایتا نوشته باعث تنگ شده رگها میشه بسته شدن رگا باعث فشار چون و تپش قلب میشه