2777
2789
عنوان

جنننننننن😱😱😱😱😱😱

186 بازدید | 27 پست

بچه ها خواب دیدم دارم نماز باطلو سحر حضرت زهرارو میخونم توی خواب البته 

بعد یهویی ی صداییی میاد تو خواب حس میکردم جنه از خونمون صداش میومد و هعی دردو دیوارو میکوبید صدا ایجاد میکرد 

گفت من الان میرم ولی باز برمیگردم بشدت ترسیده بودم تو خواب 

چه تعبیری داره 

اینم بگم ک طلسم شدم:) بختمو بستن اینو ی عالم بهم گفت 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکارا رو بکن شک نکن باطل میشه

.هر روز بعد غذا یه قاشق سرکه با آب بخور 

. دعا کتاب علوم غریبه هرچی هست بریز آب روون

. هر شب ۷بار دعای نادعلی

.هرشب صوت بقره یا خوندنش 

. حرز امام سجاد ( اولش سددت افواه الجن ...) و امام رضا هر دوش تو مفاتیحه همرات باشه

. یه گوسفند برا فقرا قربونی کن ( قبل شروع بقره ) اگر نتونستی هر ماه چندتا مرغ یا خروس

. آیه الکرسی چهارقل هر روز به خودتو دیگران فوت کن 

. غسل باطل السحر عالیه آدابشو سرچ کن حتما رعایت کن

خوابتم واضحه من بعد ۱۲ سال با این کارا سریع خلاص شدم اصلا نترس هییییچچچ غلطی نمیتونن بکنن همش تهدید توخالیه بر فرض اگرم اتفاقی بیفته همش سطحی و گذراست چیز جدی در کار نیست

اینکارا رو بکن شک نکن باطل میشه .هر روز بعد غذا یه قاشق سرکه با آب بخور  . دعا کتاب علو ...

اخه راجب نماز خوندع بودم گلم گفتم میگه میشه فکر کنم اینم رابطه ی مستقیم داشت با اون هنوز سر درد دارم 

توی ماشین لباسشویی و ماشین ظرفشویی هم یه مقدار سرکه بریز تو حمام و دستشویی هر روز یه ذره سرکه اسپری ...

چه تعبیری داره بازم ترسیدم 

اینکارا رو بکن شک نکن باطل میشه .هر روز بعد غذا یه قاشق سرکه با آب بخور  . دعا کتاب علو ...

نادعلی میخونم 

سوره ی قدر میخونم 

سوره ی نصر میخونم 

هرشب توحید 

اینارو الان چهل شبه ک دارم میخونم 🙃

قصد داشتم نماز خضرت زهرارو بخونم ک این خوابو دیدم 

اخه راجب نماز خوندع بودم گلم گفتم میگه میشه فکر کنم اینم رابطه ی مستقیم داشت با اون هنوز سر درد دارم ...

نماز بهش فشار آورده دیگه سر دردتم برا همون فشاره منتها به تو منتقل کرده ادامه ندی ولی تو محکم برو جلو وگرنه قوی میشه به مرور یه یه هفته نهایت با کارایی که گفتم تحمل کنی تمومه ولی حداقل تا چهل روز ادامه بده که ریشه کن بشه هاله انرژیت ترمیم شه

نماز بهش فشار آورده دیگه سر دردتم برا همون فشاره منتها به تو منتقل کرده ادامه ندی ولی تو محکم برو جل ...

اخه هنوز نخونده اینجور شد فکر کنم بخونم منو بکشه 🤦🏻‍♀️ولی میخونمش از خونمون بیرونش میکنم بسه میدونی چقدر بدبختی کشیدم! خدا لعنت کنه کسی ک با دعا طلسم زندگیه اینو اونو خراب میکنه 

قصد داشتم از امشب بخونم ک این خوابو دیدم 

حتما ادامه اش بده تو مدتی که میخونی مجسمه و تابلو انسان و حیوان نزار تو اتاق . کنارش در طول روز تندخواتی سوره بقره رو هم داشته باش

تیا : چشمان دام : مادرم ❤ یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا