2777
2789
عنوان

نورم اسکین...

82 بازدید | 4 پست

برای جوش بلوغم خوبه؟؟ 

دختر عمم افسرده شده برای جوش صورتش اگه خوبه بدم بهش

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

نورم اسکین اشغاله راکوتان خارجی بخر

ورقی میفروشن داروخونه ها و از نورم اسکین گرونتره

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نورم اسکین اشغاله راکوتان خارجی بخر ورقی میفروشن داروخونه ها و از نورم اسکین گرونتره

عزیزم این قرص سرما خوردگی که نیست بخواد خودش بره ورقی بخره 

بشدت قرص قوی ای هست و حتما باید تحت نظر دکتر مصرف کنه 

😶😂
عزیزم این قرص سرما خوردگی که نیست بخواد خودش بره ورقی بخره  بشدت قرص قوی ای هست و حتما باید تح ...

ممنون که گفتین گمان میشد اسمارتیزه.

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.