2777
2789
عنوان

توقعم بیجاست

736 بازدید | 37 پست

من یه دخترخالم دارم که همسنمه تا قبل ازدواج دوست صمیمیش من بودم هم برا اون هم شوهرش, همه چیو میدونستم تز, دوران دوستی برا, جشن نامزدیش, هرجا گفت باهام بیا رفتم.  اونوقت از, وقتی ازدواج کرد دیگه مثله قبل نیستن مثلا شده بیاد خونمون تنها حتی بدون شوهرش ولی, عین قبل تنها نمیاد پیش من بپرسه چیکار میکنی.  تا, پارسال تولدم یادش بود, بعدپارسال تبریک نگفت فرداش زنگ زدم خونشون برا, کاری گفت میخواستم زنگ بزنم تولدتو تبریک بگم . گفتم دیشب بود,گفت خسته بودم حال نداشتم خوابم برد

الان رفته ماه عسل امسال هنوزم تبریک نگفته . درصورتی,که یه دخترخالم دوتا بچه کوچیک داره اما زنگ زد .

کاش بهش میگفتم قلبم به عشقش می تپه   فوقش میگفت نه بدجوری قفلم دیونه میشم وقتی که یادش میفتم

نگید بی مشکلی چه دغدغه ای داری بخداا مشکل زیاد دارم.  ولی میخوام بدونم باید توقع داشته باشم یا نه.  ناراحتیم بجاست 

کاش بهش میگفتم قلبم به عشقش می تپه   فوقش میگفت نه بدجوری قفلم دیونه میشم وقتی که یادش میفتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نازنین جان خیلی وقت ها بعد ازدواج به طور ناخواسته یک سری از روابط کم میشه .بدون اینکه دلیل موجهی داشته باشه. اون شخص که ازدواج میکنه وارد مسائل جدیدی میشه که گاهی از میزان دوستی و روابط سابقش کم میکنه 

ای برده امان از دل عشاق کجایی تا سجده گزارم

من بجای شما باشم فاصله میگرفتم که توقع نداشته باشم ازش

*ارامشی که اکنون دارم مدیون توقعیست که از هیچ کس ندارم*

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

نه نباید توقع داشته باشی آدم وقتی ازدواج میکنه خیلی از عادت ورفتاراش کم رنگ میشن دغدغه های جدید جایگزینش میشن.بعدم اون الان تو دنیایی دیگه داره سیر میکنه.گذشت اون وابستگی های دخترونه که داشت.

چی بگم والا

من داداشامم زنگ و پیام نمیدن

دخترخاله و امثالهم که هیچی...

متاهلم شده و تاحدی دنیاش متفاوت شده باشما و شاید فکرکنه نقاط اشتراکتون کم شده،البته اینا فقط حدسه

ولی کلا چندان عاطفی نباش ب فکر رشد و پیشرفت خودت باش، کلا خودتو سر این موارد ناراحت نکن...

أَنَا عَبْدُكَ وَ أَنْتَ رَبِّي ظَلَمْتُ نَفْسِي وَ اعْتَرَفْتُ بِذَنْبِي وَ لاَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ أَنْتَ فَاغْفِرْ لِي يَا غَفُورُ يَا شَكُورُ 

خواهر مثلا خواهر خودشو خواهرشوهرشو برده بیرون پیش اومده به منم بگه بیا.  که منم یبار رفتم بعدش, دوست ندارم به دلایلی.  

بچه ها من که نمیگم هرروز, بهم زنگ بزنه ما مجردیم اهل هر روز زنگ زدن نبودیم یا بیرون رفتن دوتایی نه اصلا.  ولی, یه احوال پرسی, فکر نکنم توقع, زیادیه 

آدما بعد ازدواج به صورت ناخودگاهوعوض میشن دست خودشون نیست .من خواهرام میگفتن خیلی مغرور شدی .ولی خوب یکم که فک کردم دیدم راست میگن.اگه خودمونم بخوایم مثل قبل باشیم نمیشه

خدایا همیشه هوامو داشته باش😍