2777
2789
عنوان

امتحانات شبه نهایی مهمه؟؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1960 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم بابت راهنماییت عزیزم دقیقا مدرسه بیشترین ظلم ب ادم میکنه معلما کلی امتحان برا مستمر میگیرن و ...

فداتشم

اره بخدا یک سال من رفت سر همین مسخره بازیا و بازهم همون نمره مستمرم کم دادن و ب بهانه مختلف کم کردن اما همشون ۱۰ رو دادن حتی ب اونایی ک سر جلسه نیومدن

اره نهایی رو بخون ک یه چیز خوبی دربیای شبیه نهایی هم هییییچ تاثیری روی معدل خرداد نداره فقط و فقط نمره برگه خردادت رو کنکور تاثیر داره

فداتشم اره بخدا یک سال من رفت سر همین مسخره بازیا و بازهم همون نمره مستمرم کم دادن و ب بهانه مختلف ...

همشون بی انصافن

خیالم راحت شد بخدا از حرفاشون استرس گرفم هیچ تمرکزی ندارم برا درس خوندن

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 
یه گوش در یکی دروازه ،سال اخری دیگه؟ ففط نهاییو بچسب‌

نه عزیزم من یازدهمم ولی امتحان نهایی دارم

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️