2777
2789
عنوان

امتحانات شبه نهایی مهمه؟؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1960 بازدید | 36 پست
اصلا به هیچ وجه تاثیری نداره به ماهم همینو میگفتن 

پوف خیالم راحت شد

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 
شبه نهایی چ ربژی ب کنکور داره 😑

همین منم تعجب کردم

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با این دیکته  و املای داغون لابد انتظار داری نهایی با بالاترین نمره قبول شی درسته؟

کلمه رو اشتباه ننوشته ل رو جا انداخته و ممکنه حواسش نبوده باشه

یعنی فقط منتظر یه چیزی هستین سریع حرف درست کنید و مسخره کنید😐🤲🏻

وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️

میگن که  شبه نهایی و نهایی خرداد روی معدل تاثیر میزاره و معدلم تو کنکور مشاورا ما گفتن من دیگ ...

دروغ گفتن ک بخونی شبه نهایی تاثیر نداره

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

کلمه رو اشتباه ننوشته ل رو جا انداخته و ممکنه حواسش نبوده باشه یعنی فقط منتظر یه چیزی هستین سریع حر ...

ل رو جا ننداختم کلا عادت دارم اصلا رو اینجوری تایپ کنم

مهم نیس عزیزم ازین جور ادما تو سایت زیاده😂❤️

کلمه رو اشتباه ننوشته ل رو جا انداخته و ممکنه حواسش نبوده باشه یعنی فقط منتظر یه چیزی هستین سریع حر ...

دوتا مدعیش توضیح دادند 

ديگه سومی لطفا ریپ نکنه

چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت می‌نامند و زندگی در نکبت را صبر می‌دانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا می‌اندازند. گاندی
معلم ما میگه تو مستمر تاثیر میدم😐

اخه وقتی ما مطالعه ازاد نیستیم چجوری میتونیم ۱۲.۱۳ درسو بخونیم اونم به علاوه پرسش کلاسی هفته

بزار اشتباه خودم‌رو بهت بگم

من پارسال میخاستم هرجوری شده  ی  رشته  خوب حتی شده ازاد دربیام و برم خیلیم خوندم براش اما با توجه ب مدرسه واقعا اونقدرا نمیشد من درحدی تا فروردین برای کنکور خوندم،از فروردین شروع کردم واسه نهاییا بخونم اما مدرسه انقد آدیت کرد انقد اذیت کرد با امتهان مستمر ینی و انقد استرس بهم وارد شد که هیچی نتونستم بخونم واسه نهایی چون همش در حال رفت و امد و استرس کشیدن بودم و انقد بی وجدان بودن که میگفتن اگ نمره خوب نگیرین از نهایی محرومتون میکنیم مدیرمون میگف،خلاصه وقت من مثل چی ب باد رفت و خیلی از دوستام اصلاااا امتهانا رو نیومدن نشستن واسه نهایی خوندن نتیجه خوبیم گرفتن و من فقط استرس کشیده بودم دقیقا یادمه تا ۴ روز قبل اولین نهایی من امتهان مستمر میدادم و نتیجمم افتضاح شد

بنظرم اولویتت روی امتهان نهایی باشه و شبه نهایی رو فقط صرفا جهت اشنایی با نمونه سوالا درنظر بگیر

تو آموزش پرورشی شما؟

شما تو اموزش پروشی؟ 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

بزار اشتباه خودم‌رو بهت بگم من پارسال میخاستم هرجوری شده  ی  رشته  خوب حتی شده ازاد ...

ممنونم بابت راهنماییت عزیزم

دقیقا مدرسه بیشترین ظلم ب ادم میکنه معلما کلی امتحان برا مستمر میگیرن و تهشم معتقدن این یه لطف در حق ماست درصورتی ک بیشتر مارو خسته میکنن

اره منم اولویتم همون نهاییه