2777
2789
عنوان

امتحانات شبه نهایی مهمه؟؟😐

1960 بازدید | 36 پست

تو یه سایتی خوندم نوشه بود اصا مهم نیس

ولی معلمای ما میگن خیلی مهمه و فلان

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رو کنکور میگن تاثیر داره خدا به دادمون برسه 

😐😐😐😐کنکور؟

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 

با این دیکته  و املای داغون لابد انتظار داری نهایی با بالاترین نمره قبول شی درسته؟

چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت می‌نامند و زندگی در نکبت را صبر می‌دانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا می‌اندازند. گاندی
نه .همش الکیه

آخه میدونی مشکل کجاس تو طول هفته باید پرسشای کلاسیو بخونیم روز بعدشم شبه نهایی اصلا تایم خوندنش نیست 

آخه میدونی مشکل کجاس تو طول هفته باید پرسشای کلاسیو بخونیم روز بعدشم شبه نهایی اصلا تایم خوندنش نیست ...

همش دروغه نگاهشم نمیکنن

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
با این دیکته  و املای داغون لابد انتظار داری نهایی با بالاترین نمره قبول شی درسته؟

اونو ک صددرصد قبول میشم

خیلیا اصلا رو اصا می نویسن معنیش این نیست که بلد نیستن    

این خانوم سر یه جریانی با من لجه مشکلی نیست😂😂

رو کنکور میگن تاثیر داره خدا به دادمون برسه 

شبه نهایی چ ربژی ب کنکور داره 😑

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)