2777
2789
عنوان

قرص ضد افسردگی

107 بازدید | 14 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر 

من چند وقته افسردگی گرفتم میخوام یه مدت قرص ضد افسردگی مصرف کنم اینم بگم که من درس میخونم و از علائم خواب الودگیش میترسم به نظرتون قرص فلوکستین بهتره یا فلووکسامین؟ شما تجربه ای دارین؟

اونو نخوردم 

ولی فلوکستین خوب نبود کلی جوش زدم مث چیچی ام خواب بودم همش در حالی که بی خوابی میاره 

آسنترا خوردم خوب بود خداروشکر 

سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عزیزم هر طور باشه همه قرصای افسردگی تاثیر میزارن اگه زیاد مشکلی نداری بزار بعد امتحانات برو پیش روان ...

اخه الان حالم خیلی بده نمیتونم درس بخونم همش گریه میکنم عصبی ام بعضی وقتا ام دلم میخواد موهامو بکشم یا خودم بزنم

اخه الان حالم خیلی بده نمیتونم درس بخونم همش گریه میکنم عصبی ام بعضی وقتا ام دلم میخواد موهامو بکشم ...

قربونت برم پسر منم پارسال همینطور بود امسال هم کنکوری هستش.  ولی سر خود قرص نخور اول یک دکتر خوب پیدا کن بعد قرص بخور