2777
2789
عنوان

استاد راهنما

522 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها ظهرتون بخیر 🌚

یه سوال دارم

استاد راهنما تو مقطع ارشد برای هر کدوم از دانشجو ها فرق می‌کنه یا تمام دانشجو های تو مقطع ارشد یه رشته مشخص استاد راهنماشون یکیه؟

بعد اینکه کسی اینجا هست که تو کارشناسی مقاله نوشته باشه؟؟اگه آره با کمک استاد نوشتین؟چطوری به استاد گفتین راجع بهش؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام استاد راهنما باید از رشته خودت باشه. و توی تمام مراحل باید پا به پا کمکت کنه و حتی سر ج ...

من مقاله ننوشتم اون قسمت رو در جریان نیستم ولی خواستی بتویسی باید کمکت کنه

سلام استاد راهنما باید از رشته خودت باشه. و توی تمام مراحل باید پا به پا کمکت کنه و حتی سر ج ...

ممنونم 

بعد اینکه مثلاً اگه استاد راهنمای من خانم x باشه برای همکلاسی دیگم مثلا خانم yعه؟؟یا دوتامونم یکی هستیم

ممنونم  بعد اینکه مثلاً اگه استاد راهنمای من خانم x باشه برای همکلاسی دیگم مثلا خانم yعه؟؟یا د ...

هر دو امکان پذیر شبیه هم میتونید بردارید یه استاد رو ولی اگه نه جدا جدا هم میشه برداشت

میترسم چون هنوز دانشجوی کارشناسیم یکم مسخره به نظر برسه و به حرفم توجه نکنن

اول استاد با فهم پیدا کن توی گروهتون 

واقعیت من اول پیشنهاد همکاری مقاله از استاد داشتم ، ولی برای ترجمه کتاب خودم پیش قدم شدم با یه استاد دیگه م