2777
2789
عنوان

عروسی

91 بازدید | 8 پست

الان یساله عقد کردم چون سختم بود یشب خونه مادرشوهر باشم یشب خونه خودمون جهازمم تقریبا اماده بود اومدم خونه خودم مادرشوهرم گف برات عروسی میگیریم حالا زیرش زده شوهرم پول نداره عروسی بگیریم خانوادشم کمک نمیکنن ولی برا برادرشوهرم عروسی گرفتن 

تازه طبقه پایین خونشونم بهشون دادن ک بشینن خیلی هواشونو دارن🙁خیلی مادرشوهرم بهم گیر میده ولی ب جاریم اصلن گیر نمیده نمدونم چرا انقدر فرق میزارن

چکنم برام عروسی بگیرن میترسم حرفی بزنم بهشون🥺

M

تقصیر خودته که راحت و دائم جلو دستشون بودی؟ تو عقد واجب نبود یه شب اینور باشی یه شب اونور 

یه آخر هفته میرفتی فقط من موقع جهاز چیدن هم نزاشتم شوهرم رو تخت عروسیمون بخوابه شب عروسی از ذوق داشت میمرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتباه کردی دیگ بایدتوزمان عقدبشینی خونه ی خودتون ودست نیافتنی باشی تابیان باعزت و احترام عروسی بگیرن برات وببرن خونت

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..