2821
2789
عنوان

یه لحظه بیاید

125 بازدید | 19 پست

بچه ها دارین میریم باغ بعد کراشم هست و برم قراره فکرم درگیر اون شه درسام می مونه ولی عموم تازه از خارج اومده دلم براش تنگ شده و خوش قراره بگذره برم نرم؟

خیر 

نرید 

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برو

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
عه پس برم بعد شب بیدار می مونم اهوم؟

عزیزم برو سخت نگیر بهت خوش میگذره بعد ها این ک کراش داشتی توی این سن رفتی دیدیش و همه اینا برات خاطره میشه. بدون عذاب وجدان برو. کنکور نداری ک. هیچی نمیشه. بعدا جبرانش میکنی درسو. خوش بگذرهههه😁✌

پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟