2777
2789
عنوان

شکایت مژه

452 بازدید | 16 پست

سلام من مژه کارم

ی خانوم ی ماه قبل اومدن اکستنشن‌ کردن بعدم خودشون قیچی کردن و دست کاری کردن حالا بعد ی ماه اومد میگ مز هام دار میریز کندمشون و عفونت کرده پلکم و میرم شکایت میکنم 

شکایت کنه چی میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😑😑😑طرف خیلی دبه اس رفته مژ هاشو کنده و عفونت کرد پلکش الان منو مقصر کزد

بگو میخواستی دستکاریش نکنی اصلا گردن نگیر

که تو خداوندِ رویدادهای محالی🙂 𝟏𝟒𝟎𝟑/𝟎𝟗/𝟎𝟏 الهی بیاید بماند نرود آن شادی🌱🦢

منم مژه هام کندم و اصلا عفونت نکرد 

چون تمیز بود 

احتمالن احساس درد کرده و اذیت بوده که کنده

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

منم مژه هام کندم و اصلا عفونت نکرد  چون تمیز بود  احتمالن احساس درد کرده و اذیت بوده که ...

رفته وازلین زده ب مژه هاش ،بعد خودش تو خونه و تو سالن قیچی کرد اکستشن رو الانم مطمنان مژه خودت قیچی شده چون میگ برم خونه پیتاژ میکنم 😑

رفته وازلین زده ب مژه هاش ،بعد خودش تو خونه و تو سالن قیچی کرد اکستشن رو الانم مطمنان مژه خودت قیچی ...

به هرحال برای عفونت میتونه شکایت کنه

دیدی ناراضیه تو سالن قیچی کرد راضیش میکردی میفرستادیش

الانم براش ریموو کن بگو تتراسایکلین بزنه انتی بیوتیک بخوره بعدم مجانی براش یه کاری کن یا کل پولو‌پس بده نره شکایت کنه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

به هرحال برای عفونت میتونه شکایت کنه دیدی ناراضیه تو سالن قیچی کرد راضیش میکردی میفرستادیش الانم ب ...

اخه مقصر. کار من نبوده ی ماه از کار من گذشته ،خانوم تو خونه رفت مژه هاشو قیچی کرده خودش من حتی گفتم تا ی هفته جوابگو هستم براشم پیام و زنگ زدم ک اگ ناراضی بیا ریمو رایگان کنم ایشون جواب نداد بعد ی ماه اومد با کلی بدو بیراه ک ابرتو میبرمو اینا اومد بعد گفتم برات ریمو میکنم ولی هی بدو بیراه گفت دیگ قبول نکردم رفت تو خونه مژهاشو کنده ،تو چشش وازلین زده خودش بعد مژ ها ک قیچی بشن مژ خودتم میش پس نمیتون اکشنشنش رو نگ داری کنه 

ایشون خودشون مراقب نبودن من چرا باید تاوان بدم

به هرحال برای عفونت میتونه شکایت کنه دیدی ناراضیه تو سالن قیچی کرد راضیش میکردی میفرستادیش الانم ب ...

عفونتم تا ی هفته می‌تونه بر ن اینک بعد ی ماه رفت مژ هاشو کند  مگ مقصر من بودم ک وازلین ژده و رعایت نکرده

اخه مقصر. کار من نبوده ی ماه از کار من گذشته ،خانوم تو خونه رفت مژه هاشو قیچی کرده خودش من حتی گفتم ...

اگه مطمینی مشکل از تو نیست بذار شکایت کنه قطعا اتحادیه متوجه میشه مشکل از تو نیست

ولی اگه بخاطر کار شما عفونت کرده یه جوری راضیش کن تا نره شکایت کنه

اگه مطمینی مشکل از تو نیست بذار شکایت کنه قطعا اتحادیه متوجه میشه مشکل از تو نیست ولی اگه بخاطر کار ...

اخه اصا عفونت نکرده 😑😐 ورم پلک میگف دارم اونم چپن مژهاشو میکش

ولی چون کار بغد ی ماه من نمیدونم چیکار کنم دیگ

اگه مطمینی مشکل از تو نیست بذار شکایت کنه قطعا اتحادیه متوجه میشه مشکل از تو نیست ولی اگه بخاطر کار ...

من حتی عکس چشمام دارم ک اصولی نسب شده ولی خاست زرنگ بازی دربیازه مژ هاشو تو خونه ریمو کنه رفت واژلین زده و و از چشم جدا کرده