ی خانوم ی ماه قبل اومدن اکستنشن کردن بعدم خودشون قیچی کردن و دست کاری کردن حالا بعد ی ماه اومد میگ مز هام دار میریز کندمشون و عفونت کرده پلکم و میرم شکایت میکنم
وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱
رفته وازلین زده ب مژه هاش ،بعد خودش تو خونه و تو سالن قیچی کرد اکستشن رو الانم مطمنان مژه خودت قیچی ...
به هرحال برای عفونت میتونه شکایت کنه
دیدی ناراضیه تو سالن قیچی کرد راضیش میکردی میفرستادیش
الانم براش ریموو کن بگو تتراسایکلین بزنه انتی بیوتیک بخوره بعدم مجانی براش یه کاری کن یا کل پولوپس بده نره شکایت کنه
وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱
به هرحال برای عفونت میتونه شکایت کنه دیدی ناراضیه تو سالن قیچی کرد راضیش میکردی میفرستادیش الانم ب ...
اخه مقصر. کار من نبوده ی ماه از کار من گذشته ،خانوم تو خونه رفت مژه هاشو قیچی کرده خودش من حتی گفتم تا ی هفته جوابگو هستم براشم پیام و زنگ زدم ک اگ ناراضی بیا ریمو رایگان کنم ایشون جواب نداد بعد ی ماه اومد با کلی بدو بیراه ک ابرتو میبرمو اینا اومد بعد گفتم برات ریمو میکنم ولی هی بدو بیراه گفت دیگ قبول نکردم رفت تو خونه مژهاشو کنده ،تو چشش وازلین زده خودش بعد مژ ها ک قیچی بشن مژ خودتم میش پس نمیتون اکشنشنش رو نگ داری کنه