2777
2789
عنوان

ی نفر بهم گفت....

130 بازدید | 6 پست

ی نفری بهم گفت شوهرت خیلی خوبه میتونی تو دستت بگیریش!

بنظرتون چطور میشه اینکارو کرد؟؟ اصلا منظورش چی بود؟؟

لطفا خانمای با تجربه منو راهنمایی کنن

تازه عروسم و بی تجربه... خیلی ممنون میشمم😇

سرنوشت عشق پر تاوان من🖤https://www.ninisite.com/discussion/topic/13075003/%d8%b3%d8%b1%d9%86%d9%88%d8%b4%d8%aa-%d8%b9%d8%b4%d9%82-%d9%be%d8%b1-%d8%aa%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86-%d9%85%d9%86 تیکه ی مهمی از زندگیمه، ک نباید اینطور میگذشت.. /من بیرحمی روزگارو با اعماق وجود حس کردم🙂 خدایا توی این شهر غریب خودت مراقبم باش😇

@ایلدا04  

سلام عزیزدلم♥️

من مداما تایپک های شما رو دنبال میکنم

بنظرم ادمی با شعور بالا و عاقل هستین

و اینکه همسن هم هستیم😉

ممنون میشم نظرتو در رابطه با عنوان تایپکم بگی...

سرنوشت عشق پر تاوان من🖤https://www.ninisite.com/discussion/topic/13075003/%d8%b3%d8%b1%d9%86%d9%88%d8%b4%d8%aa-%d8%b9%d8%b4%d9%82-%d9%be%d8%b1-%d8%aa%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86-%d9%85%d9%86 تیکه ی مهمی از زندگیمه، ک نباید اینطور میگذشت.. /من بیرحمی روزگارو با اعماق وجود حس کردم🙂 خدایا توی این شهر غریب خودت مراقبم باش😇

اگه تازه عروسی یه چیزیو آویزه ی گوشت کن که اینجور حرف اطرافیان رو نه بشنو نه اهمیت بده

بخدا قسم اینجوری خوشبخت میشی

هروقت هرکس درمود زندگیت خواست چیزی بگه بگو عزیزم خودم میدونم چجور زندگی کنم چیکار کنم یا نکنم یبار بگی دیگه به خودشون اجازه نمیدن چیزی بگن توهینم نیست نهایت احترامه

عزیز دلم از من گفتن بود اگه اینکارو نکنی دستی دستی خودتو بدبخت کردی

امیدوارم خوشبخت بشی و صاحب یه زندگی عالی بشی ❤

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تازه عروسی یه چیزیو آویزه ی گوشت کن که اینجور حرف اطرافیان رو نه بشنو نه اهمیت بده بخدا قسم این ...

چشم حتما خیلی ممنون از راهنمایی مفیدت عزیزم♥️

من نظر اطرافیان برام مهم نیست

فقط خواستم بدونم اینجا کسایی هستن ک معنی این کارو بدونن!

چون فکر کردم این موضوع یک نمونه از سیاست های زنونه س

یک سری زنا شوهرشون رو کاملا مطیع خودشون میکنن بنظر من بسیار قدرتمندن و تو زندگی خیلی کم دچار مشکل میشن...

چشم حتما خیلی ممنون از راهنمایی مفیدت عزیزم♥️ من نظر اطرافیان برام مهم نیست فقط خواستم بدونم اینجا ...

عزیزم خواهش میکنم البته من متاهل نیستم اما خیلییی تحقیق کردم خیلی زندگیا رو از نزدیک دیدم و اینا و اینو فهمیدم که اونایی که حریم شخصی ندارن هرکسی درباره زندگیشون نظر میده و دخالت میکنه یا اینکه خودشون از چیزای شخصی شون یعنی همین که تو خونه چی میگذره به بقیه میگن خیلی خیلی خیلی دچار مشکلات زیادی میشن

ولی برعکس اونایی که حریم شخصی دارن کسی جرئت نمیکنه از زندگی شخصیشون بپرسه یا نظر بده خیلی هم زندگی بهتری دارن هم ارزش و اعتبار بیشتری پیش بقیه دارن

این چیزی نیست که فقط من بهش رسیده باشم این یه چیز ثابت شدست که خیلی ها هم دارن میگن بخاطر همین بهتون گفتم ❤

درباره ی اینی هم که پرسیدی نظر شخصی من اینه که هر دو نفر همیشه تو هر موردی به توافق برسن و کاری رو انجام بدن حرف دستوری نداشته باشن هیچکدوم توقع اینکه اون یکی به حرفش گوش بده نداشته باشه البته منظورم اینه توقع نداشته باشه چیزی گفت اون یکی اطاعت کنه هست نه اینکه هرچی بگه اون یکی مخالفت کنه یعنی هیچوقت طوری نباشه کسی دستور بده اون یکی اطاعت کنه به نظرم این بهترین حالت ممکنه

درسته من ازدواج نکردم ولی تجربه کردم مامان و بابامو دیدم خیلی خانواده هارو دیدم الانم من با بابام زندگی میکنم و سر همین مشکل دارم چون اون فقط دوست داره دستور بده و من اطاعت کنم البته منم چیزی بگم انجام میده ولی بعضی موقع چیزایی میخواد که نمیشه انجام داد همش بهش میگم نمیخواد تو از حرف من اطاعت کنی یا من از حرف تو اطاعت کنم بیا باهم حرف بزنیم و بهترین تصمیمو با هم بگیریم اما متاسفانه نمیفهمه اصلا نمیتونه ذهنیتشو درست کنه

ببخشید زیاد شد ❤

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

عزیزم خواهش میکنم البته من متاهل نیستم اما خیلییی تحقیق کردم خیلی زندگیا رو از نزدیک دیدم و اینا و ا ...

بابت وقتی ک گذاشتی واقعا ممنونم

نظرت خیلی منطقی و عاقلانس و کاملا درست میگی عزیزدلم

ولی اون شخص ک این حرفو بهم زد هیچی راجب زندگی ما نمیدونه عروس خواهر شوهرمه به تازگی وارد خانواده شده و صرفا طبق رفتارایی ک طی این مدت از همسرم دیده بود بهم گفت ادم ارومیه و ب نظرت اهمیت میده میتونی تو دست بگیریش..من ب نظرش بها ندادم و تو روش چیزی نگفتم ولی دلم خواست اینجا بپرسم شاید ی سری خانما تجربه بیشتری داشته باشن نظرشونو بپرسم..

و اینکه من هیچی راجب زندگیم بهش نگفتم چون خودم صد در صد با این کار مخالفم و با شما هم نظرم♥️

بابت وقتی ک گذاشتی واقعا ممنونم نظرت خیلی منطقی و عاقلانس و کاملا درست میگی عزیزدلم ولی اون شخص ک ...

خوشبخت بشی عزیزم من کلی گفتم نگفتم که شما زندگیتون رو به بقیه میگید ❤