عزیزم خواهش میکنم البته من متاهل نیستم اما خیلییی تحقیق کردم خیلی زندگیا رو از نزدیک دیدم و اینا و اینو فهمیدم که اونایی که حریم شخصی ندارن هرکسی درباره زندگیشون نظر میده و دخالت میکنه یا اینکه خودشون از چیزای شخصی شون یعنی همین که تو خونه چی میگذره به بقیه میگن خیلی خیلی خیلی دچار مشکلات زیادی میشن
ولی برعکس اونایی که حریم شخصی دارن کسی جرئت نمیکنه از زندگی شخصیشون بپرسه یا نظر بده خیلی هم زندگی بهتری دارن هم ارزش و اعتبار بیشتری پیش بقیه دارن
این چیزی نیست که فقط من بهش رسیده باشم این یه چیز ثابت شدست که خیلی ها هم دارن میگن بخاطر همین بهتون گفتم ❤
درباره ی اینی هم که پرسیدی نظر شخصی من اینه که هر دو نفر همیشه تو هر موردی به توافق برسن و کاری رو انجام بدن حرف دستوری نداشته باشن هیچکدوم توقع اینکه اون یکی به حرفش گوش بده نداشته باشه البته منظورم اینه توقع نداشته باشه چیزی گفت اون یکی اطاعت کنه هست نه اینکه هرچی بگه اون یکی مخالفت کنه یعنی هیچوقت طوری نباشه کسی دستور بده اون یکی اطاعت کنه به نظرم این بهترین حالت ممکنه
درسته من ازدواج نکردم ولی تجربه کردم مامان و بابامو دیدم خیلی خانواده هارو دیدم الانم من با بابام زندگی میکنم و سر همین مشکل دارم چون اون فقط دوست داره دستور بده و من اطاعت کنم البته منم چیزی بگم انجام میده ولی بعضی موقع چیزایی میخواد که نمیشه انجام داد همش بهش میگم نمیخواد تو از حرف من اطاعت کنی یا من از حرف تو اطاعت کنم بیا باهم حرف بزنیم و بهترین تصمیمو با هم بگیریم اما متاسفانه نمیفهمه اصلا نمیتونه ذهنیتشو درست کنه
ببخشید زیاد شد ❤