2777
2789
عنوان

لطفا بگید

60 بازدید | 5 پست

من چند روز قبل پیش یه خانمی که همینجا بهم معرفی کردن دعا نویس بود یه دعا گرفتم الله مجازی گفتن خودشون ادابش و انجام میدن 

برای بخت گشایی دقیقا مشخصات اون کسی که بهش شک داشتم این کار و کرده باش بهم گفتن و گفتن که باطلش کردن تا ۲۰ روز دیگه اثر میکنه 

من قبل از اون خیلی حالم بدبود عصبی بودم الان یه آرامش عجیبی گرفتم خیلی ارومم بنظرتون دلیلش اینکه طلسم باطل شده یا اوت خانم موکل رحمانی داره و کارش درسته

لایک

اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه نفر یه دعایی داد برای مشکل خواهرم.من بهش گفتم اینو بنویس اما خواهرم همیشه قبلش تحقیق میکنه نشون یه آدم معتبری داد بعد بهش گفت این نوشته اولش یعنی به نام شیطان .من خودمو بنده شیطان میکنم! میگفت با این دعاها زندگی خودتون رو نابود نکنید. کاش هیچ وقت سمت هیچ دعانویسی نرید. میگفت با این دعا یعنی از شیطان دارید کمک میگیرید.

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه
یه نفر یه دعایی داد برای مشکل خواهرم.من بهش گفتم اینو بنویس اما خواهرم همیشه قبلش تحقیق میکنه نشون ی ...

نمیدومم ولی انقدر حال روحیم خوب شده که احساس میکنم خودم نیستم عحیبه برام