2821
2789
عنوان

لطفا بگید

60 بازدید | 5 پست

من چند روز قبل پیش یه خانمی که همینجا بهم معرفی کردن دعا نویس بود یه دعا گرفتم الله مجازی گفتن خودشون ادابش و انجام میدن 

برای بخت گشایی دقیقا مشخصات اون کسی که بهش شک داشتم این کار و کرده باش بهم گفتن و گفتن که باطلش کردن تا ۲۰ روز دیگه اثر میکنه 

من قبل از اون خیلی حالم بدبود عصبی بودم الان یه آرامش عجیبی گرفتم خیلی ارومم بنظرتون دلیلش اینکه طلسم باطل شده یا اوت خانم موکل رحمانی داره و کارش درسته

لایک

اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه نفر یه دعایی داد برای مشکل خواهرم.من بهش گفتم اینو بنویس اما خواهرم همیشه قبلش تحقیق میکنه نشون یه آدم معتبری داد بعد بهش گفت این نوشته اولش یعنی به نام شیطان .من خودمو بنده شیطان میکنم! میگفت با این دعاها زندگی خودتون رو نابود نکنید. کاش هیچ وقت سمت هیچ دعانویسی نرید. میگفت با این دعا یعنی از شیطان دارید کمک میگیرید.

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه
یه نفر یه دعایی داد برای مشکل خواهرم.من بهش گفتم اینو بنویس اما خواهرم همیشه قبلش تحقیق میکنه نشون ی ...

نمیدومم ولی انقدر حال روحیم خوب شده که احساس میکنم خودم نیستم عحیبه برام

2823
2791
2779
2792