2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

89 بازدید | 4 پست

سلام خانمها من یه خواهرشوهر دارم دو تا بچه داره طلاق گرفته ما راه دوریم پارسال اومد خونم یه ماه موند به خدا من خیلی مهمان دوست دارم ولی این و بچه هاش واقعا رو اعصابن خودمم مریضم یه کم آب دست میزنم رگ دستم ورم میکنع دستور میده اون درست کن این درست کن ظرف رو بشوره یا نه بچه هاش اسباب بازی رو از ایتور جمع میکنم از اونور میریزن شوهرم که نیست سرکاره بعدازظخر بخوام چرت بزنم بچشو یاد میده خودشو میندازه روم شبکار هم باشه صدای تلویزیون رو زیاد میکنه نمیتونم بخوابم الان دوباره میگه میخوام نیت ده روزه کنم میدونم نقشه داره همون یه ماه بمونه چون با خنده میگه ده روز نیت کنم حالا شاید بیشتر شه

من و شوهرم هم حریم خصوصی نداریم یه اتاق میریم سریع میاد اخلاقشو میدونم فردای روز شوهرم از دستم در بره مقصر منو میگیره که بهش نرسید جدیدا از حرف زدناش در مورد دیگران فهمیدم همیشه برام سوال بود چرا زن و شوهر تو اتاقن با چه رویی درو باز میکنه بعدش یه دوست تو شهرمون داره طلاق گرفته جدیدا دوستش زندگی یه فامیلش رو خراب کرده مطمئنم بیاد دعوتش میکنه من اصلا دوست ندارم نمیدونم میخواد لجمو در بیاره

من و شوهرم هم حریم خصوصی نداریم یه اتاق میریم سریع میاد اخلاقشو میدونم فردای روز شوهرم از دستم در بر ...

پسرش که اگه بچه هام رو بزنه توقع داره ما چیزی نگیم ولی خودش با هر لحنی دوست داره با پسرم صحبت میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید شوهرت رک و بدون رو در بایستی زنگ بزنه بگه این چند مدت سرمون شلوغه شرایطش رو نداریم و تمام

شوهرم از کاراش حرص میخوره به خصوص پارسال باعث شد صاحبخونه عذرمونو بخواد ولی چیزی نمیگه که پدر مادرش ناراحت نشن