2777
2789
عنوان

میخوام بزارم باردار شم ولی😔

127 بازدید | 10 پست

میترسم چاق شم 

الان اضافه وزن دارم استرس اینو دارم که تو بارداری چاق ترم بشم و حتی بعد از بارداری بترکم 

شماها چقدر اضاف کردید تو بارداری؟؟؟؟

وزنم ۱۶۰ هس وزنم ۸۶ 

بیشتر چاقیم تو پایین تنمه و اینکه وقتی میگم وزنم اینقدره بقیه باورشون نمیشه میگن بهت نمیاد میخوره کمتر باشی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هیچی نشده تو ۳ ماهه ی اول ۴ و نیم کیلو اضافه کردم!!

براساس توده ی بدنی باید حواست باشه چه قدر اضافه کنی تو بارداری ولی وزنت رو کم تر کنی بهتره.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

خب رژیم بگیر ناهار برنجی نخور نونی چند رقمه شامم کمتر بخور

وقت رژیم ندارم دیگه ماه بعد اقدام میکنم 

میخوام بچم حتما حتما ۱۴۰۳ بدنیا بیاد 

بعد اینکه من انگیزه ی رژیم گرفتن ندارم بارها و بارها رژیم رفتم نتونستم لاغر شم 

تا سه روز نهایتا میکنم تحمل کنم دیگه نمیشه

وقت رژیم ندارم دیگه ماه بعد اقدام میکنم  میخوام بچم حتما حتما ۱۴۰۳ بدنیا بیاد  بعد اینکه ...

من هرکیو دیدم 3 ماه اول حالت تهوع داشت و اشتها صفر خودمم همینجور بودم 6 کیلو تو 3 ماه کم کردم 

البته حالت تهوع خیلی بده خدا نکنه😂❤️ولی اگر اینجوری باشی ی جوری اشتهات قط میشه ک هیچی نمیخوری

خدایا خودت بساز 🌱تو بسازی قشنگتره🌱
من هرکیو دیدم 3 ماه اول حالت تهوع داشت و اشتها صفر خودمم همینجور بودم 6 کیلو تو 3 ماه کم کردم  ...

اره درست میگی دختر خاله ی خودمم اینجور کلا خانوادگی سه چهار ماه اول این مشکل رو دارن 

ممکنه منم داشته باشم 

فقط خداکنه خیلی چاق نشم 😂🌹