2777
2789
عنوان

چت دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 35 پست
بعضیا هر چی آسیبم میبینن یاد نمگیرن خیلی بده واقعا

اون دیگه میشه خریت واقعا😄

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی هیچ وقت عاقل نمی شن  چون فکر می کنن عاقل ان

آدم عاقل تحت هر شرایطی احتیاط میکنه جای زخمش دوباره باز نشه 

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
من پاک کردم اخرین چت این بود که میخواست س ک س چت کنه داشت شروع میکرد من نذاشتم البته دوست هم نبود ک ...

به هیچ عنوان باهاش وارد رابطه نشو منی ک 8 سال دوستیم باهم هنوز همچین گوهی نخوردیم

✍️
به هیچ عنوان باهاش وارد رابطه نشو منی ک 8 سال دوستیم باهم هنوز همچین گوهی نخوردیم

نه دیگه باهاش ارتباطی ندارم اصلا باورم نمیشد اینجوری پیام بده اخه خیلی به نظر جنتلمن بود

خدا هرگز دیر نمیکند...باشد که اکنون کامیابم💚
نه دیگه باهاش ارتباطی ندارم اصلا باورم نمیشد اینجوری پیام بده اخه خیلی به نظر جنتلمن بود

ظاهر و باطن آدما فرق میکنه و تقریباً بعد یکی دو سال دیگ میتونی بفهمی چطور آدمیه اونم تقریباً 

✍️
قبوله 😂🩵

ازون پدربزرگاس ، اهل ریش سفیدی ، دست و دلباز ، وابسته نیست ، از فحش بدش میاد حتی به شوخی ، نه فحش میده نه اجازه میده کسی بهش فحش بده ، تند و تیز و باهوش که حواسش به همه چیز هست، تحلیل گر سیاسی قهار ، کاراشو به سرانجام میرسونه ، ازونا که راحت میشی از هرکاری  وقتی کنارشی ، ابراز علاقه نمیکنه تو عمل ثابت میکنه .‌ در کل خوبه ولی منطقش زیاده نباید ازش انتظار یک مرد عاشق سینه چاک رو داشت . 

هیچ  

عکس موهای فرمو براش فرستاده بودم عاشقشونه

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
ازون پدربزرگاس ، اهل ریش سفیدی ، دست و دلباز ، وابسته نیست ، از فحش بدش میاد حتی به شوخی ، نه فحش می ...

فکرم خرابه یا شوگره🤣

پایدار باشین 

ریش سفید . پدر بزرگ...🫠

✍️
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792