سلام یکی از دوستان دور ما که کارخونه نساجی دارن،بمن پیشنهاد کرده برم دوره حسابداری ببینم و میگه نیاز کشور ب حسابرس خیلی بالا رفته، کسی اطلاعاتی درباره این دوره ها داره ؟اصلا نمیدونم رو حرفش حساب کنم یا ن
شرکت حسابداری برای یادگیری عالیه ولی شرکت نفت و اطلاع ندارم میدونم شرکت نفت شرکت خیلی خوبیه از نظر پیشرفت و درامد حالا پرس و جو کن هر کدوم همه چی بهت یاد میدن و برو
اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س) ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹 خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚
بله ولی روی انتخاب موسسه تحقیق کنید چون یه سری موسسه ها هستن فقط تبلیغاته و پول ازت میگیرن و ببخشید ...
سلام جناب وقتتون بخیر
شما دوره های حسابداری جهاد دانشگاهی رو تایید میکنید؟من لیسانس نرم افزار دارم ولی هیچی از برنامه نویسی بلد نیستم یعنی توی دانشگاه چیزی یادمون ندادن میخوام کلاس های حسابداری رو شرکت کنم
ببین من خودم یه مدت پیش یه دوره حسابداری رفتم، مجموعه متین با مهران امیر احمدی. اون موقع کلی چیز یاد گرفتم و واقعاً به دردم خورد. به نظرم اگه به کار با عدد و دقت و نظم علاقه داری، بد نیست بری. حسابداری تقریباً تو همهی شرکتا و کارخونهها لازمه، یعنی از اون رشتههاست که همیشه کار داره. فقط حواست باشه بری جایی که آموزش درست بدن، چون اگه اصولی یاد نگیری، وسط کار واقعی گیج میشی 😅 من بعداً مسیرم از حسابداری جدا شد ولی هنوزم حس میکنم اون دوره خیلی مفید بود.
اگر خواستید درخواست بده اطلاعات بهت بدم من خودم مدرس دوره های حسابداریم
من بهتون درخواست دادم ممنون میشم کمکم کنید
یه جفت چشم منتظر موفقیت منه🥺💚برام دعا کنین🙏🏻 (اون یه جفت چشم منتظر قلب منو شکست و رفت💔اما امضامو برنمیدارم) عمر شد حرام ، باختم تمام/آبرو و نام ، در قمار دل/ بعد ازین ضرر ، ابلهم مگر/ خم کنم کمر زیر بار دل/هر دو ناکسیم، گر دگر رسیم/دل به کار من، من به کار دل/خون دل بریخت از دو چشم من/خوشدلم از این، انتحار دل/ داغدار چون لاله اش کنم/ تا به کی توان بود خارِ دل