2777
2789
عنوان

خرید ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 4711 بازدید | 114 پست
لطفا بگید ۲۰۶ تیپ ۵ خوبه یا ۲۰۷  من رانندگیم خوب نیست  پراید بگیرم برای شروع یا ته

سلام 

اگه واسه شروع میخوای با پراید شروع کن چون تارا یا 207 حیفه ماشین داغون میشه با پراید یاد بگیر دستت راه بیوفته بعد با ماشینای دیگه میتونی همه جا بری 

لطفا بگید ۲۰۶ تیپ ۵ خوبه یا ۲۰۷  من رانندگیم خوب نیست  پراید بگیرم برای شروع یا ته

ولی اگه پول داری تارا یا 207بخر بذار خونه چون گرون میشه 

یه پراید مدل 90میتونی بخری 170تومن برای خریدات و یاد گیری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی اگه پول داری تارا یا 207بخر بذار خونه چون گرون میشه  یه پراید مدل 90میتونی بخری 170تومن بر ...

۲۰۶ تیپ ۵ چطوره؟

فرقش با ۲۰۷ چیه 

موتورشون که یکیه فقط اتاقشون یه کم متفاوته و یه هم آپشن برقی داره درسته؟

یا امام رضا
۲۰۶ تیپ ۵ چطوره؟ فرقش با ۲۰۷ چیه  موتورشون که یکیه فقط اتاقشون یه کم متفاوته و یه هم آپشن برق ...

بله مثلا درچه گازشون برقیه 

ساندرف داره 

چراغ ها فرق میکنه 

صفحه مانیتور اضافه شده 

ویه سری اپش های دیگه 

بله مثلا درچه گازشون برقیه  ساندرف داره  چراغ ها فرق میکنه  صفحه مانیتور اضافه شده ...

لطلا نظرتون در مورد ماشین بسترن بگید 

خرید و فروشش چطوره 

اصلا ماشین خوبی هست

یا امام رضا
لطلا نظرتون در مورد ماشین بسترن بگید  خرید و فروشش چطوره  اصلا ماشین خوبی هست

قطعا ماشینای چینی با کیفیت تر از ایرانی ها هستن 

بسترن خوبه ولی باید طلبه خودشو داشته باشه بزنید گوگل مدل و مشخصاتشو میاره براتون 

من مکانیکم بیا خوب راهنماییت کنم چی بخری  پراید هم خوبه هم بد پراید های تا مدل ۹۲ خوبن چون موت ...

سلام میشه بگید ام وی ام 110 چهار سیلندر چطوره؟ من فقط برای داخل شهر میخوامو نرمی فرمون خیلی برام مهمه به خاطر همین پراید نمیخوام و کلا خودم از طرفدارای ماشین چینی ام 😅

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

سلام میشه بگید ام وی ام 110 چهار سیلندر چطوره؟ من فقط برای داخل شهر میخوامو نرمی فرمون خیلی برام مهم ...

سلام برای شما خوبه کم مصرفه جم جوره 

برای تو شهر خوبه ولی بار و نفرات نباید بهش بزنید چون جلوبندیش ضعیفه ولی برای یه خانواده دو نفری خوبه 

روغن موتورشو به موقع عوض کن چیزای مصرفی مثل تسمه و لنت باید تعویض بشه 

سلام برای شما خوبه کم مصرفه جم جوره  برای تو شهر خوبه ولی بار و نفرات نباید بهش بزنید چون جلوب ...

ممنون از راهنماییتون،بله برای رفت و امد خودمو پسرم میخوام فقط، میشه اینم 👇جواب بدین🙏

همسرم میگه اگه پولمون نرسه به یه چهارسیلندر خوب، یه سه سیلندر سالم هم جواب روزمره ی منو میده چون مسیرام مرکز شهره و سربالایی نداره اصلا،  درست میگه؟ 

ممنون از راهنماییتون،بله برای رفت و امد خودمو پسرم میخوام فقط، میشه اینم 👇جواب بدین🙏 همسرم میگه ا ...

اره خوبه سه سیلندرشم خوبه 

پراید مدل پایین سالم میشه پیدا کرد مدل82به بالا حالا دور رنگم باشه مشکلی نیس 

اره خوبه سه سیلندرشم خوبه  پراید مدل پایین سالم میشه پیدا کرد مدل82به بالا حالا دور رنگم باشه ...

پس بهش اعتماد کنم😁

اره دور رنگ اصلا برام مهم نیست فقط فنی و شاسی سالم باشه و البته کارکردش زیاد نباشه😐

بازم ممنونم ازتون🙏🌷