من مکانیکم بیا خوب راهنماییت کنم چی بخری
پراید هم خوبه هم بد پراید های تا مدل ۹۲ خوبن چون موتورشون یورو ۲هست ولی این موتور جدیدا یعنی یورو ۴ که درب موتورشون پلاستیکی هست دنبالش نرو زود میاد تعمیر
اگه دنبال پرایدی
پراید موتورش خوبه بهت کار میده خیلیم زیاد ولی باید مواظب اتاقش باشی چون شاسی ضعیفه
ولی سایپا اومده پراید رو تقویت کرده شده تیبا و ساینا و کوییک اینا همشون موتوراشون یکیه
اگه ساینا .کوییک .یا تیبا بخری .موتوراشون چون از کارخونه رینگ موتور جنس خوب نمیندازن روغن کم میکنه یعنی روغنشون بخار میشه
ولی از نظر اتاق و شاسی خیلی تقویت شده خوبه ولی استهلاکشون از پراید بیشتره
اینا تا وقتی که گارانتی دارن خوبن به محضی که گارانتی تموم میشه یعنی تو 60هزار کیلومتر دیگه کم کم عیبا شون میزنه بیرون
اگه پول داری برو پژو پارس TU5بخر خیلی خوبه هم موتور خوبی دارع هم امنیت خب ولی یکم گرونه دیگه مدل پایین سالمم میشه پیدا کرد
پژو های موتور xu7 زود زود واشر سر سیلندر میسوزونه ضعیفه
206 خوبه اگه تمیزشو پیدا کنی هم موتور تیپ 2خوبه هم تیب 5
L90ماشین خییلی خوبیه موتورش اصلا دیگه تعمیر نمیاد اصل فرانسه فقط اتاقش یکم بد قیافس وگرنه دیگه L90بخری دیگه راحتی فقط اب و روغن ریز برو دور دنیا بگرد من تایید میکنم ال ممدو
ولی حالا هر ماشینی خواستی بخری خوشت اومد اول ببرش کارشناسی رنگ که سرت کلاه نره یا مثلا اتاق دوتیکه بهت ندن
شاسی سالم باشه
و حتما به یه مکانیک خوب نشون بده موتورش رو چک کنه برات که موتور و گیربکسش و جلوبندی و همه اینا سالم باشه