2777
2789
عنوان

مچ گیری ...

224 بازدید | 11 پست

با پیج فیک رفتم همونی ولم کرده رفته آزمایش کنم 

تا از چشم بیفته راحت بتونم فراموشش کنم ..پستشو لایک کردم ی کامنت گذاشته بودم ..اومده پی سلام داده ..بنظرتون نقش کیو بازی کنم خودمو مجرد جا بزنم یا متاهل ..می‌خوام حرفا از زیر زبونش بکشم 

قسم ب روزی ک دلت را شکستن مرحمی نداری جز خدایت😔🖤♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاهلی که میخاد طلاق بگیره 

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
لو میری اخرش

چجوری آمار خودمو نمیدم فقط در حد چت 

بعد ماه چهار ماه کاتیم چجوری متوجه میشه منم این فالور دختر زیاد داره بقول خودش اجتماعی 

چجوری آمار خودمو نمیدم فقط در حد چت  بعد ماه چهار ماه کاتیم چجوری متوجه میشه منم این فالور ...

لحن حرف زدنت تایپ کردنت منظورمه و موضوعاتی که درموردش حرف میزنی لو میده تورو حتی ایموجیایی که میفرستی

لحن حرف زدنت تایپ کردنت منظورمه و موضوعاتی که درموردش حرف میزنی لو میده تورو حتی ایموجیایی که میفرست ...

فقط چت میکنیم این دفعه ی جور دیگ چت میکنم