2777
2789
عنوان

گوشیشو چک کنم؟

127 بازدید | 13 پست

ما داریم ساختمون میسازیم تازه استارتشو زدیم و فعلا تا چن شب بایذ همسرم بره سره ساختمون توماشین بخوابه بخاطرمصالح و اهنگا 

دیشب زنگ زد بهم متوجه شدم مسته

الان اومد خونه کنارم خوابه میخام ببینم ب دوستاش زنگ زده نشسته بااونا کوفت کرده یا تنها خورده

گوشیش کنارشه یواش بردازم نگا کنم؟

من شبانه روز گوشی همسرم دستمه و الانم گوشی همسرمه ولی با اکانت خودم 😂

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین چک کردن چیزیو حل میکنه؟؟  ببین اگ میخای حرفم بزنی ارومی بدون غر با مهربونی بعدشم درکل خوب نیس بخوره ولی اگ جنبشو داره و زیادروی نمیکنه گیر نده بهش بهش گیر بدی بدتر میشه

این میترسه بده بهم.قایم میکنه ازم چون سره دوستاش خیلی دعوا افتادیم یسره زنگ و پیام

عاها

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

مشروب خیلی تلخه چجوری میخورن😐

بنظرت بیدازک شد ازش بپرسم؟گوشیش کنارش زیره پتوعه نمیتونم بردارم

ولش کن به فرض خورده جز ناراحتی چی درست میشه

در یک موقعیتی باهاش صحبت کن و خواسته هاتو بهش بگو با منطق