shبفشهههه مدیر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 334 عنوان درون گرا | مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 18 پست دختری هست مثه من دوس داشته باشه یه رفیق یا خواهر درون گرا،مهربون،بامعرفت،پایه ی رفاقت پیدا کنه؟خودمم دخترم و دقیقا همین ویژگی های بالا رو دارم.مذهبی هم هستم.اگه هست لطفا پیام بدین همو پیدا کنیم. 1403/01/23 | 02:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 50438 من نمیدونم درونگرام یانه اما تا سلام بیشتر بلد نیستم ارتباط برقرار کنم تا ازم سوال نکنن حرفی ... اره درونگرایی از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 50438 نه تا جایی که می دونم این حتمی نیست.تو ازدواج باید خیلی چیزا مدنظر گرفته بشه و چیزی که گفتید بستگی ب ... اره خوب فقط اینا نیست خیلی چیزای دیگم هس از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖