shبفشهههه مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 334 عنوان درون گرا 164 بازدید | 18 پست دختری هست مثه من دوس داشته باشه یه رفیق یا خواهر درون گرا،مهربون،بامعرفت،پایه ی رفاقت پیدا کنه؟خودمم دخترم و دقیقا همین ویژگی های بالا رو دارم.مذهبی هم هستم.اگه هست لطفا پیام بدین همو پیدا کنیم. 1403/01/23 | 02:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرزوکان عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 5529 من همه اینا بجز مذهبی... یعنی حوصله نصیحت و امر به معروف ندارم
جذاب_لهنطی عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 4095 دوتا درون گرا چه حرفی میتونن باهم داشته باشن جز سکوت 😂😐 آشوب درونش را نه کلمات میتوانست بیان کند و نه فریادها ...
دخترزیباروو عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 729 منم درونگرامارتباط گرفتن برام خیلی سخت بود ولی الان خیلی بهترشدماما هنوز توکلاس نتونستم دوست بشم
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 50438 دوتا درون گرا چه حرفی میتونن باهم داشته باشن جز سکوت 😂😐 دقیقاااا یاد یچیزی گفتم همیشه شنیدم روانشناس میگه وقتی ازدواج میکنید اگ خودتون درونگرا هستید حتما شوهرت مخالف شما باشه برونگرا باشه اینطوری بهتره تا اینک دوتاتون درونگرا باشه چون بحثی حرفی پیش نمیاد بینتون از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
shبفشهههه مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 334 من هم درونگرام هم خیلی مذهبی 😊 سلام خواهر جون.اهل کدوم شهرید؟
shبفشهههه مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 334 دوتا درون گرا چه حرفی میتونن باهم داشته باشن جز سکوت 😂😐 نه اشتباه نکنید.درون گراها اگه با یکی واقعا صمیمی باشن و دوسش داشته باشید پیشش فوق العاده برون گرا میشن.
جذاب_لهنطی عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 4095 دقیقاااا یاد یچیزی گفتم همیشه شنیدم روانشناس میگه وقتی ازدواج میکنید اگ خودتون د ... من نمیدونم درونگرام یانهاما تا سلام بیشتر بلد نیستم ارتباط برقرار کنم تا ازم سوال نکنن حرفی نمیزنم واسم سخته چیزیو توضیح بدم یا تعریف کنم فک کن بخام با یکی شبیه خودم دوست شم 🤭 آشوب درونش را نه کلمات میتوانست بیان کند و نه فریادها ...
shبفشهههه مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 334 دقیقاااا یاد یچیزی گفتم همیشه شنیدم روانشناس میگه وقتی ازدواج میکنید اگ خودتون د ... نه تا جایی که می دونم این حتمی نیست.تو ازدواج باید خیلی چیزا مدنظر گرفته بشه و چیزی که گفتید بستگی به چیزای دیگه ای هم داره.
shبفشهههه مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 334 من دقیقا عین خودت. یه درون گرای مذهبی فوق خجالتی 🥹 چند سالتونه؟اهل کدوم شهرید؟
astarkan عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 1006 من نمیدونم درونگرام یانه اما تا سلام بیشتر بلد نیستم ارتباط برقرار کنم تا ازم سوال نکنن حرفی ... متاسفانه همه این ویژگی هارو منم دارم😮💨 آقا