2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نجس هست ولی قابل احترام وهم اینکه تو سرما باید باشه نه تو خونه رها کنید تا زندگی طبیعیدخودشون رو داشته باشن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
جزو سگ ها حساب میشه ، اون گرگاسه که یه نوع گرگه که خب نگهداریش غیر ممکنه هم زشته هم بشدت درنده

نه من با این داستاناش مشکلی ندارم خب هر سگی باید اموزش ببینه وگرنه اذیت میکنه

نجس هست ولی قابل احترام وهم اینکه تو سرما باید باشه نه تو خونه رها کنید تا زندگی طبیعیدخودشون رو داش ...

اخه اینها داخل ایران هستند منم میخوام یه دونه امداد کنم تو شرایط سختی هستش

خونه خیلی بهتره براش با اینکه رسیدگی میخواد باید کولر روشن باشه و خیلی چیزایه دیگه..

وقتی خدا میگه نجسه که ما نمیتونیم جای خدا بگیم نجس نیست

نظرتون محترم اما من نمیپذیرم🌹

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•|

نه من با این داستاناش مشکلی ندارم خب هر سگی باید اموزش ببینه وگرنه اذیت میکنه

میدونم گلم ، قسمت اول سوالتون که هاسکی هم از لحاظ شرعی نجس محسوب میشه تا اونجت که من اطلاع دارم ، گرگاس هم اصلا سگ نیس که قابل نگه دری باشه میتونی سرچ کنی در موردش 

اخه اینها داخل ایران هستند منم میخوام یه دونه امداد کنم تو شرایط سختی هستش خونه خیلی بهتره براش با ...

الان دیدم انگار نجس نیست بازم بپرس 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اما عزیزم اگه هاسکی گرعتی خیلی مراقبت میخواد بشدت گرمایی هستن ، تغذیشون رعایت نشه بیمارمیشن و عمرشون کوتاه میشه و بیشتر برا سرگرم شدن و تو خونه موندنن ، سگ امدادی و نگهبانی و اینا نیس چون سریع بیمادمیشه برادرشوهرم داشت چن روز مجبور شد تو حیاط نگهش داره طفلی بعد چن روز استفراغ تموم کرد