2777
2789

ب منم دقیقا یکی عین همین جمله رو گفت پسر بود تو خیابون الان گفتی یادم افتاد🤣

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فحش با حرف دیگران فرق داره اگه متوجه میشی

اتفاقا اگه بخوایم با منطق تو پیش بریم فحش با حرف دیگران هیچ فرقی نداره:)

بزار یادبگیری دل کسیو با حرفات نشکونی چون بلاخره یه جایی کارمای حرفتو پس میدی اون وقت دیگه پشیمونی هیچ سودی نداره

توحتی بااینکه عکس اسیو ندیدی میای بهش میگی زشت

گیریم اصلا شوخی کردی ولی اینو هنوز یادنگرفتی نباید موقع ناراحتی دیگران شوخی هاییو کرد که باعث حال یدشون میشه؟

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

اینقد دخترای عملی زیاد شدن دلم میگیره واقعا از فیس طبیعی خودم

عزیزم قرار نیس همه ی راهو برن ک ‌‌ 

کاش یبار متفاوت باشیم 

نچرال بودن عیب نیست اونیم ک ب کسی میگه زشت نشون دهنده ی شعور نداشتشه.

وای مردم 😂😂😂

۵ متر بعدش

با صدایی بلند که من بشنوم

یکیشون گفت

نماز وحشت چند رکعته؟😁

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

متاسفانه یاد نگرفتی تو هر چیزی دخالت نکنی 

واقعا واسه خودم متاسفم که باتوبحث کردم

چون با خوندن هر کلمه از حرفات میفهمم بحث کردن باامثال تو یعنی توهین به شعور خودم

پس اکی عزیزم تودرست میگی بیخیال❤

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین