2777
2789
خودتی

واقعابیشعوری میای قلب ادمارو باحرفات میشکنی بعدمیای میگی شوخی بود؟

خوبه من بیام به تو توهین کنم بعدبگم قصدم فقط شوخی بود ناراحت نشو؟

همین امثال توباعث شده ادما اعتماد بنفسشون اینقدر پایین بیاد وبرن هزارتاعمل کنن

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

من صورتم ظریفه هم چشمام هم لبام هم بینیم و سایز صورتم نمیگم خوشکلم ولی زشتم نیستم ولی جلوی دوستام ...

ماتحت لقش 

به حرف هیچوی توجه نکن

دهن مردمو کا نمیشه بست

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرقی نمیکنه،حتی اگه یه نفر تو کل طول عمرش اینو از کسی نشنوه،بازم باید اعتماد بنفس داشته باشه،باید به ...

من حتی کسیم قیافش معمولی باشه

ازش تعریف میکنم از زیبایی های صورتش

ایشالا جوابشو خدا بده

من صورتم ظریفه هم چشمام هم لبام هم بینیم و سایز صورتم نمیگم خوشکلم ولی زشتم نیستم ولی جلوی دوستام ...

احساس میکنم خیلی قشنگی دیده بهش محل نمیدی از سرحرص این حرفو بهت گفته

اون  پسر بی شخصیت بوده 

نه  عزیزم  همه ما آفریده خداییم پس زیبایی چون نور خدا تو وجودمون هست 

من خودم  پوستم سبزس   هی ارایش میکردم و خجالت میکشیدم   از  سن پایین همیشه ارایش داشتم   

تا اینکه ازدواج کردم. و یروز همسرم گفت  یکی از دلایل انتخابم  رنگ پوستت بوده. همون  که من از بچگی روزی صدبار میگفتم خدایا چرا من این رنگی شدم. غر میزدم. الویت ازدواجم بود  

پس. حتما  تو چهره شما هم یچیزی هست که اونیکه باید جذبش میشه 

واقعابیشعوری میای قلب ادمارو باحرفات میشکنی بعدمیای میگی شوخی بود؟ خوبه من بیام به تو توهین کنم بعد ...

واقعا تو بیشعور تری ک حرف دیگران برات مهمه

هنوز یاد نگرفتی خودت نخود هر آشی نکنی

آقا هستم پرستارم 
من حتی کسیم قیافش معمولی باشه ازش تعریف میکنم از زیبایی های صورتش ایشالا جوابشو خدا بده

در اینکه اون چقدر کله پوک بوده،هیچ شکی نیست،اما تو سعی کن محکم باشی،آخه اون کسی که همچین حرفی رو میزنه،چقدر عقل و شعور داره که تو بخاطرت چرندیاتش خودتو ناراحت کردی دختر خوب

واقعا تو بیشعور تری ک حرف دیگران برات مهمه هنوز یاد نگرفتی خودت نخود هر آشی نکنی

خب باشه عزیزم من الان میخوام بهت فوهش ناموسی میدم

توغلط میکنی حتی اعتراض کنی چون ب گفته خودت هرکی حرف دیگران براش مهم باشه بیشعوره پس بهتره برا فوهش اماده باشی^^

واقعابیشعوری میای قلب ادمارو باحرفات میشکنی بعدمیای میگی شوخی بود؟ خوبه من بیام به تو توهین کنم بعد ...

اینقد دخترای عملی زیاد شدن

دلم میگیره واقعا از فیس طبیعی خودم

اینقد دخترای عملی زیاد شدن دلم میگیره واقعا از فیس طبیعی خودم

عزیزم ندیده اینومیگم چهره طبیعی خودت

از هزارتا چهره عملی زیباتره

اینقدر همه ژل زدن زدنو عمل کردن ک بجااین خوشگل شن شدید وحشتناک شدن