2777
2789
عنوان

سلام

58 بازدید | 7 پست

میشه با دلهای پاکتون به نیت سلامتی جنینم صلوات بفرستین سونوی ان تی رو دادم یه مامایی بهم گفت نمیخواد آزمایش غربالگری بدی حالا خیلی استرس دارم چرا به حرفش گوش دادم 

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

سلام عزیزم.

نگران نباش.

من چون ارثی خانوادگی نداشتم.غربالگزی نرفتم

برا  نینیت ۱۰۰ صلوات میگم.

شمام اگه میشه تاپیک 

که توش گفتم)اگه یکی راجعه بهتون صحبت کنه واکنشش تونچیه( رو برام‌گزارش بزنی؟

ی اسکرینم جامونده.میترسم شناسایی بشم

ان شاءالله میرمحمد کوچولو به سلامتی میاد بغل مامانش😍

ان شاءالله عزیزم  قربون دل مهربونت

سلام عزیزم. نگران نباش. من چون ارثی خانوادگی نداشتم.غربالگزی نرفتم برا  نینیت ۱۰۰ صلوات میگم ...

خیلی تشکر عزیزم چشم الان براتون گزارش میزنم

فدات شم

عزیزی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز