2777
2789
عنوان

فیبروزخوبه یاکاشت ابرو؟؟

64 بازدید | 10 پست

ابروهام حالت نداره میخام یافیبروز ک همون میکروهست انجام بدم یاکاشت؟البته میکروبلدینگ دودلم چون ترمیم داره کاشت دائمی هست!شمامیگین کدوم

من از کسی که خودش مدیر کلینیک زیبایی هست وارد بستگان نزدیکم گفت هیچ وقت کاشت انجام ندید همین مداد ابرو از کاشت بهتره

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میکروچی اونم انجام ندیم

راستش اونا چیزی در موردش نمی‌دونم چه کدومش خوبه ،،من خودم ابر‌کم‌پشتی دارم‌ولی هیچ وقت دنبال میکرو و‌فیبروز نبودم چون دوست ندارم بامداد حالت میدم خیلی بیشتر میپسندم دوست دارم هر موقع خسته بشم مدلشو تغییر میدم 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
میکروچی اونم انجام ندیم

من سالیان سال در حال انجام میکرو و تتو بودم ولی دوساله کاشت کردم واقعااز مداد کشیدن و ترمیم اینا راحت شدم خوبیه کاشت اینه به مرور جا میفته و قشنگ میشه دردش موقع تزریق بی‌حسی یه بعدش هیچی متوجه نمیشی 

من سالیان سال در حال انجام میکرو و تتو بودم ولی دوساله کاشت کردم واقعااز مداد کشیدن و ترمیم اینا راح ...

همون دیگه منم فیبروز دوسندارم چون ترمیم داره فکرمیکنم سن ادموبیشترنشون میده اماکاشت دائم هست ترمیم نداره ومیتونی دخترونه پهن اسپرت خوشگل انجام بشه

2790
2778
2791
2779
2792