2777
2789

شوهرم ادم مزخرفیه همش غر میزنه ترسوه اهل هیجان و زندگی نیس.فقط بهونه ۶ساله هرروز جربحث دعوا دیگ ب فحشو بی احترامیم کشیده .همش اذیتم میکنه منم همش اعصابم خرده ت قیافم اونم انتظار داره قیافه نگیرم همش ازم ایراد میگیره خستم کرده بددهنه هوله هر چیزیو ت جمع میگه چرت پرت میگه بی فرهنگه.اصن زندگی نکردم خستم از اینکه هرروز یکی ازم انتقاد کنه بی پولم هس تحملش برام سخته بخاطر بچه موندم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شایدباورت نشه درموردبابات یکی ازبچهای محله مون همینجور بود ترکش میدادن بازمیکشید تایه سری براش سرکتاب گرفتم گفتم ببینم علت این همه گرفتاریاش چیه که نمیتونه خودشوجمع وجورکنه وازاین حال دربیاد وقتی براش گرفتم دیدم سنگینی هایی توی زندگیش هست که روح ومغزشو درگیرکرده وهمش اذیته برااینکه بتونه خیلی ازچیزها رو وزندگی عادی داشته باشه خودشو عادت داده به کشیدن موادبراتسکین درداش وبهش گفتم تومشکلت اینجوریه که نمیتونی ترک کنی وهربارهم ترک کردی وگفتی انگار بهم بگن برودوباره بکش ورفتی کشیدی وبهش گفتم پاکسازی کن خودتوازاین نحسی والعان الحمدالله اگه اونوببینی وعکسای قدیمی شوببینی نمیشناسیش خدایی 😊