2777
2789
عنوان

زنیکه سلیطه

341 بازدید | 19 پست

امشب یه پسر هفده ساله زده به ماشین داداشم و گواهینامه نداشته ماشین کلی از قیمتش افتاده 

به جای اینکه مادره شرمنده بی قانونی و جرم بچه اش باشه 

سلیطه بازی درمیاره و پاچه پارست 

می گه نمی دم خسارت رو ندارم که بدم 

این درحالی هست که موهاش رنگ کرده و دستاش پر طلا 

حالم از این جامعه داره بهم می خوره 

همسایه ها بچه شون اومده در خونه ما شیشه زدن به دیوار 

در خونه پر شیشه خورده هست 

وقتی اعتراض می کنی سلیطه بازی در میارن 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب شما با احترام اعتراض تون رو بیان کردید یا نه؟!

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

ببین انتقام بگیر 

همیشه از پشت خنجر بزن!هچی نگو انگار چیزی نشده انتقام بگیر 

مثلا برو لاستیکشونو بترکون خط بنداز رو ماشینش اسید بریز از این کارااا خسارت زد خسارت بزن!بحث نکن!اونا یک زره شعور ندارن

به جای جرو بحث و دعوا شکایت کتید از راه قانون 

رفتن کلانتری 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
یا اینکه از راه قانونی اقدام کنی  وقتی داره سلیطه بازی در میاره یا شیشه میشکنه فلیم بگیرین به ...

عزیزم تو خود کلانتری سلیطه بازی در اورده 

رفتن کلانتری 

پس اصلا دهن به دهن مادرش نزارین و کارتونو از راه قانونی پیش ببرین، اعصاب براتون نمیمونه با این خانوم بد دهن

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃