2777
2789
عنوان

نامزدی

117 بازدید | 6 پست

بچه ها لطفا هر کی اطلاعاتشو داره بهم کمک کنه

من رابطه مقعدی داشتم و بعد گذشت چندروز ترشحات زردونارنجی رنگ از مقعدم میاد

و اینکه اولین بارم بود با نامزدم انجام دادیم

استرس دارم

اینبار ک گذشت ولی خواهش میکنم ب خودت رحم کن و نکن اینکارو

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نکن‌دیگ زخم کردی

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

من مجردم  چرا همه میگن ب خودت رحم کن اینا انقدر ضرر داره ؟

عزیزم نمیتونم اینجا توضیح بدم

سرچ کن گوگل بخون 

عوارضش زیاده

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎