2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نباشی راحتتر زندگی میکنی اینا رو تا آخر عمرشون باید ببینیشون 

باورکن صداسو میسنوم دوس دارم عوق بزنم همش حالت طلبکارداره اصلا بلد نیست محبت کنه مهربون باشه همش نیش داره زبونش منه احمقم زبون ندارم جوابشو بدممم

قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊
باورکن صداسو میسنوم دوس دارم عوق بزنم همش حالت طلبکارداره اصلا بلد نیست محبت کنه مهربون باشه همش نیش ...

جوابشو نده متنفر هم نباش .من بلدم در جا جوابشو بدم دیگه نمیدم سکوت میکنم آخه عقلش در همین حده

دلیلش چیه

هرکی میاد خونمون زنگ میزنه امارمیگیره چی پختی واس شام اومدن کی میرن. بدم مقاااد بخصوص فامبل خودم باشن. درکل بدم میاد.اگ غذای ساده بپزم با یه لحن سرد وبد حرف میزنه(بخاطر شوهرم) خب کی هرروز گوست میخوره کی دوسداره اصلا

ساعت بیداری وخابمو چک میکنه. زبونش نیش داره هی میپرسه. طلامیفروسم میپرسه 

هرکی میاد خونمون زنگ میزنه امارمیگیره چی پختی واس شام اومدن کی میرن. بدم مقاااد بخصوص فامبل خودم باش ...

بهش رو دادی از اولش . منم همین جوری بود . من نمی‌تونستم بدون شوهرم بیرون برم . از حسودی میمرد. اگه با دوستامون می‌رفتیم بیرون زنگ میزد گله میکرد چرا به ما نگفتین

یار خوب تمام ماجراست🍓❤️🍫
بهش رو دادی از اولش . منم همین جوری بود . من نمی‌تونستم بدون شوهرم بیرون برم . از حسودی میمرد. اگه ب ...

من همسرم فوتبالیه اکثرا شبا ۷میره تا۱۰ من تنهام ولی خدانکنه من بادوستی برم سرکوچه پدرمو درمیاره لحنش بدددده بد