2777
2789
عنوان

بیکاری...

| مشاهده متن کامل بحث + 3690 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوما شما اکثر تهرانین و اونجا بازار کار خوبه...اما ماها که شهرستانیم وضعیت خیلی بده آقایون هم کار ندارن😟

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌
خانوما شما اکثر تهرانین و اونجا بازار کار خوبه...اما ماها که شهرستانیم وضعیت خیلی بده آقایون هم کار ...

نمیشه بیکاری رو انکار کرد هست شدیدم هست 

ولی هر کس خودش میدونه کجای راه رو تصمیمات اشتباه گرفته 

اگه متخصص باشه طرف حتی تو شیرینی پزی زود جذب بازار کارمیشه 

مسیله اینه تحصیلات داریم اما مهارت و رزومه خوب نه 

البته مشکلات دیگه ام هست کلا فرصت شغلی خیلی کم هست راست میگی شما

حال متکلم از کلامش پیداست
نمیشه بیکاری رو انکار کرد هست شدیدم هست  ولی هر کس خودش میدونه کجای راه رو تصمیمات اشتباه گرفت ...

دقیقا موافقم باهات فرشته...چون خودمم حسابداری خوندم بدون هیچ علاقه ای و اصلا دوست ندارم برم کارهای عملیشو یاد بگیرم  چون هیچ علاقه ای به رشته ام ندارم و الان دارم زبان میخونم چون  از اول علاقه داشتم و نشد

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌
مگه نمیگی اصفهانی؟برو جهاد دانشگاهی شعبه مرداویج دوره تشخیص طبی گذاشته خیلی برای رشته های ما خوبه چه ...

اتفاقا دارم این دوره ها رو میگذرونم البته جهاد دانشگاهی نیس مال علوم پزشکیه دوره ی نمونه گیری و آزمایشگاس. امیدوارمک بعد از این دوره بتونم کار پیداکنم

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……
اتفاقا دارم این دوره ها رو میگذرونم البته جهاد دانشگاهی نیس مال علوم پزشکیه دوره ی نمونه گیری و آزما ...

برای ارزوی بهترین ها رو دارم دوست من 

اصلا ناامید نباش جوانی و اول راه 

روزای قشنگ زندگیت  پیش روت هست عزیزم

حال متکلم از کلامش پیداست

باید بگی مجانی براتون کار میکنم یه مدت اگر مورد تأیید بودم با هم همکاری میکنیم من همینجوری کار پیدا کردم ینی تا برای مجموعه  صد هزار سود آوری نداشته باشی هزار تومن حقوق بهت نمیدن که.

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
برای ارزوی بهترین ها رو دارم دوست من  اصلا ناامید نباش جوانی و اول راه  روزای قشنگ زندگی ...

ممنونم از راهنماییات فرشته صورتی

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……
باید بگی مجانی براتون کار میکنم یه مدت اگر مورد تأیید بودم با هم همکاری میکنیم من همینجوری کار پیدا ...

واقعا درسته

من حدود چند ساله ك در اينترنت همه فعاليتي واسه كسب درامد اينترنتي داشتم

ازبازار هاي بورس و فاركس و باينري اپشن تا خييلي. از سايت هاي كليكي ايراني و خارجي و همكاري در فروش و خريد و فروش دست اووردهاي خودم دو اينترنت و تايپيستي و ترجمه و ...

اما در نهايت هيچ كدومش درامدي نداشت ك نسبت ب تلاشي ك كردم منو راضي كنه و از اونجا تصميم گرفتم كامل از دنياي كسب و كار اينترنتي كنار برم و اصلا طرفش نرم ديگ

تا اينكه حدود دو ماه پيش دوستم ب من ي پكييجي معرفي كرد خيييلييي اصرار كرد ك من اونو بگيرم گفت بگير و پشيمون نميشي و از اين حرفا

گفتم برم سايت پكيجو ببينم بررسي كنم ببينم چيه ك اينهمه اصرار ميكنه

وقتي سايتو ديدم تا اسمشو خوندم گفتم الميه اخه خيلي سايتا با اين اسم هارو تهيه كردم و خيلياش واقعا همش چرت و پرت گفته بودن ولي اون اصرار كرد ك ببينم و بگيرم تضمين كرد ك پشيمون نميشم و بررسيش كردم و همه نظرات رو خوندم و تهيش كردم

و روز اولو كامل پكيجو دادم و مسلط شدم بهش روز دوم با اينكه روز اول كارم بود ٧٠ هزار تومن در اووردم واقعا تعجب كرده و بودم و ب حال خودم ك يك عمر تلاش خيلي زياد كردم و پكيج ها تهيه كردم و هيچي هم دستمو نگرفته بود افسوس خوردم

و اين روزا با اين پكيج روزانه ميانگين١٥٠تا٢٠٠ هزارتومن درامد دارم درسته اعتماد كردن بهش سخته اما قول ميدم

پشيمون نميشيد

http://opizo.me/neAqnV