2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین

66 بازدید | 13 پست

سلام جان جد ابادتون بچه نیارین دیگه از ۳۷ به بالا نیارین یا کمترش بخداااا ضربه میبینه بچه وققتی نه پایه این همش مریضین 

من به ارزو رفتم تو سن ۱۷ سالگی که با مامانم برم بازار باورتون میشه 

کاش بمیرم 

امروز اینقدر گریه کردم افکار قدیمی داره بخاطر ی ابرو که یکم مرتب کردم نه زیاد ی ذره اونم بعد ۵ ماه فهمیده کلی غوغا به پا کرده بعدمن بهش میگم تو برو تو جامعه ببین دخترا چطورن منم نگاه کن به قران اهل هیچی نیستم اینقدر بچه های کلاسمون با دوستاشون بیرون میرن مد به مد لباس میپوشن ولی من هیچی با چادر م خودم دوست دارم میگه اگه بچه ها بد ترین کارم در بیارن تو هم همون‌کارو میکنی دیونم کرده 

بخدا ارزو مرگ دارم حیف که نمسخوام خودکشی کنم 

تک دخترم کاش یکم باهام صمیمی بود من هیچ کس ندادم که باهاش درد دل کنم هیچی 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واقعا درکت میکنم من هم ی سر خاله و فامیلای مامانم همش بهم گیر میدن که تو نباید حتی کرم هم بزنی و... ...

بعد اینقدر رو دارن 

بچه های خودشون مو رنگ میکنن، ناخن کاشتن و ... اونام هم سن و سال منن ولی تو زندگی من دخالت میکنن اینقدر آشغالن 

والا خیلی مادرا هستن با اختلاف سن ولی این مدلی نیستن خیلیم با بچه هاشون صمیمی ان

هی شانس گند من ی دونه دختر داره 

بجایی که خوب باشه به قران اگه هر اتفاقی تو زندگیم افتاده اصلا به مامانم نگفتم چون نمیتونم نمیشه اصلا راحت نیستم 

همش اررزو میکنه از خونشون زودتر برم من الان بشت بوم تو انبار از ظهر هستم خودش رفت خونه خالم میخوام تا شنبه همین جا بمونم بر خودم خوراکی اوردم ولی خیلی بده خیلی 

همش اررزو میکنه از خونشون زودتر برم من الان بشت بوم تو انبار از ظهر هستم خودش رفت خونه خالم میخوام ت ...

کسیو نداریم حداقل نازمونو بکشه ..

من خودم وقتی قهر میکنم اصلا یادشون می‌ره که دختری هم داشتم