2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم‌دلت‌پره‌.خدا‌یک‌حاجت‌ازت‌گرفته‌.حاجت‌بهتر بهت‌بده

والا یه عمره با این جمله داریم سر میکنیم

چنلم توی بله : fararazbale. من این عجقو با تو میچناچم،نچنو من پانتومیم باجم وسط این همه بدبختی معماری خوندم چی بود

چند سال با خدا قهر بودم ک ازدواجم جور نمیشه آخه تنها دختر مجرد فامیل من بودم تمام مراسم هات نمی‌رفتم امروز چ باران قشنگی آمد  طوری ک برق  قطع شد چقدر ناراحت شدم  همش میگم خدایا منو ببخش  اما از شما حس خوبی گرفتم نمیدانم چرا 

چند سال با خدا قهر بودم ک ازدواجم جور نمیشه آخه تنها دختر مجرد فامیل من بودم تمام مراسم هات نمی‌رفتم ...

زنده‌باشی‌ عزیزم‌.امیدوارم‌ تموم‌ زندگیت‌ سرشار‌ ازحس‌های‌ قشنگ‌وپرانرژی‌ باشه‌.منم‌دعات‌میکنم

زنده‌باشی‌ عزیزم‌.امیدوارم‌ تموم‌ زندگیت‌ سرشار‌ ازحس‌های‌ قشنگ‌وپرانرژی‌ باشه‌.منم‌دعات‌میکنم

من هزینه های زیادی دادم بابت فااال  بخت گشایی همه میگفتن عقد داری تا پارسال چون روستا هستم محیط بد  اما شما گفتی من مهدیه ۱۴۰۴  مهر عقد دارم نمیدانم چرا آرام ترین شدم دعا کن همین بشه خواهر

من هزینه های زیادی دادم بابت فااال  بخت گشایی همه میگفتن عقد داری تا پارسال چون روستا هستم محیط ...

هرچی‌ گفتم‌ همون‌ میشه‌.نگران‌ نباش‌.دراین‌ شب‌ بارونی‌ بیایید‌ واسه‌ همدیگه‌ دعا‌ کنیم‌.همه‌ حاجت‌ روا‌ بشن‌.آمین‌ یارب‌ العالمین‌.

هرچی‌ گفتم‌ همون‌ میشه‌.نگران‌ نباش‌.دراین‌ شب‌ بارونی‌ بیایید‌ واسه‌ همدیگه‌ دعا‌ کنیم‌.همه‌ حاجت‌ ...

خب چرا جواب منو نمیدی

🔴توجه توجه 🔴کاربری دست دو نفر خودم خواهرم🙃🙃 من  حسابم زهمه مردم این شهرجداست من امیدم بخدا بعد 👈خداهم بخداست 👉
سلام حسش ششمی هستید میخواستم بپرسم این مشکل جسمی در ازدواج آینده ام تاثیر میذاره در آینده ازدواج موف ...

سلام‌.حسم‌ میگه‌ مشگل‌ زنانه‌ داری‌ .بله‌ اگر‌ درمان‌ نکنید‌ قطعا‌ برروی‌ ازدواج‌ ایندتون‌ تاثیر‌ منفی‌ خواهد‌ گذاشت‌.وعواقبش‌ گریبان‌گیرت‌ میشه‌.وبه‌ نظر‌ میاد‌ هنوز‌ به‌ بلوغ‌ فکری‌ ازدواج‌ نرسیدی‌.اول‌ درمان‌سپس‌ ازدواج‌.وبا‌ ازدواج‌ با‌ فامیل‌ به‌شدت‌ دوری‌ فرمایید‌.باتشکر‌.

سلام‌.حسم‌ میگه‌ مشگل‌ زنانه‌ داری‌ .بله‌ اگر‌ درمان‌ نکنید‌ قطعا‌ برروی‌ ازدواج‌ ایندتون‌ تاثیر‌ من ...

اگه‌ حسم‌ درسته‌ لطفا‌ تگم‌کنید‌.باسپاس

اگه‌ حسم‌ درسته‌ لطفا‌ تگم‌کنید‌.باسپاس

بله درستهدممنون ازتون مشکل زنانه دارم پریودیم مشکل داره جتما باید قرص بخورم و اینکه اره از فامیل خوشم نمیاد دو تا پسر خالم و یک پسر عموم خاستگاری اومدن ک قبول نکردم میشه بگید آینده ازدواج میکنم یا ن یک ازدواج خوب