2777
2789
عنوان

خانوما

37 بازدید | 9 پست

امروز با پارتنرم بیرون بودم میگف موقع ک خواستم پیاده بشم باسنم معلوم بوده و شلوارم خیلی تنگ بوده باید از این ب بعد چادر بپوشم اومدم خونه بعد اینکه اونم رسید خونه بهم زنگ زد منم خیلی ناراحت شده بودم گریم گرفت گفتم یعنی چی ک باید چادر بپوشم بعد اینک صحبت کردیم گف لطفا ادامه نده من ی چیزی گفتم چون او لحظه از دیدن این صحنه عصبی شده بودم و این حرفا منم بش گفتم عقایدمون بهم نمیخوره اگ بخایم سال دیگه بریم زیر ی سقف زندگیمون خوب پیش نمیره اونم گف هیچ ربطی نداره گفتم در صورتی میتونیم باهم کنار بیایم ک ذهنتو یکم روشن کنی اونم هیچی نگف موافقت کرد من تیپم سلیقه خودش هس اما نمیدونم چرا ی دفه اینطور کرد شما چی میگین 

عزیزم مَرد ایرانیِ دیگه ... کلا مرد اگه غیرتی نباشه که دیگه مرد نیستش . بعد اون اینو بهت میگه چون میدونه تو سر مردای دیگه چی میگذره 🥴 میتونی مانتو یا لباس بلند تر مثلا تا پایین باسن بپوشی و یا شلوار خیلی تنگ نپوشی 🙂

عزیزم مَرد ایرانیِ دیگه ... کلا مرد اگه غیرتی نباشه که دیگه مرد نیستش . بعد اون اینو بهت میگه چون می ...

بخدا لباسام ب سلیقه خودش بود فقط نفهمیدم چرا ی دفه ایطور گف

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مَرد ایرانیِ دیگه ... کلا مرد اگه غیرتی نباشه که دیگه مرد نیستش . بعد اون اینو بهت میگه چون می ...

میترسم برا زمانی ک بریم زیر ی سقف و دچار مشکل بشیم

بخدا لباسام ب سلیقه خودش بود فقط نفهمیدم چرا ی دفه ایطور گف

لابد یه مردی رو دید که داره نگات میکنه یا اون روز یه فیلم بد دیده بود ، نمیدونم...ولی سعی کن زیاد راجب اون موضوع حرف نزنی و بیخودی بحث نکنین و به رابطه تون آسیب بزنین. فراموشش کن 😌

لابد یه مردی رو دید که داره نگات میکنه یا اون روز یه فیلم بد دیده بود ، نمیدونم...ولی سعی کن زیاد را ...

اخه از ماشین از پیش خودش پیاده شدم کسی نبود ک ببینه نمیدونم والا پس دیگ اذیتش نمیکنم و ادامه نمیدم مرسی فدات❤️

اخه از ماشین از پیش خودش پیاده شدم کسی نبود ک ببینه نمیدونم والا پس دیگ اذیتش نمیکنم و ادامه نمیدم م ...

قربونت خواهش میکنم ، گوش کن اگه واقعا دوست داشته باشه قبول نمی کنه به خاطر همچین چیز کوچیکی جدا شین .از من به تو نصیحت😊

قربونت خواهش میکنم ، گوش کن اگه واقعا دوست داشته باشه قبول نمی کنه به خاطر همچین چیز کوچیکی جدا شین ...

اتفاقا بهش گفتم اونم سری گف چیه میخای جدا بشی منم گفتم دلیلی ندارع اما اگ ب تفاهم نرسیم و عقایدمون ب هم نخوره هرکار کنیم در اخر ب مشکل میخوریم اونم سری کنار اومد گف چادر نپوش ادامه نده من کنار میام ولی خودم همش ادامه دادم ی مشکلی ک دارم اینه کوچیک ترین چیزو و بزرگ میکنم🤦‍♀️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز