2777
2789
عنوان

بوی عرق 😨

| مشاهده متن کامل بحث + 5739 بازدید | 154 پست

مگه قبل خرید نباید حتما دوش گرفت؟ من اگر صبح رفته باشم حمام بعدازظهر بخوام برم خرید دوباره قبلش دوش می گیرم مانتوهایی که واسه مدرسه می پوشم نهایتا دو روز در میون می شورم کتونی هام هر ماه می شورم بعد بعضی ها میان مدرسه ی خروار آرایش دارن اما نزدیکت که میشن حالت تهوع میشه آدم 

شوهر من میگه بوی منو دوست داره 

😑😐

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای چقدر بد ولی بو‌ ندادن بدون شیو‌ هم امکان پذیره. من کسایی دیدم دیر به دیر شیو میکنن ولی هر رو ...

خوب دوش میگیرن اما برا گاهی بعضیا شیو نمیکنن بوی گندم میدن

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

میون کلامت اینم اضافه کنم خانوماییکه تو زمان ننه بزرگاشون موندن و معتقدن موقع پریودی نباید دوش گرفت و شسشتو انجام داد خواهشا اون چند روز و بشینین خونه خودتون ملت و خفه نکنین حق الناسه عین چی را میفتین و بو پخش میکنین 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

🤣🤣🤣مگه بوی گوه سگ مرده بدبختو حس کردی 🤣🤣

تو تاپیک چیزی زدم برو بخون رقتم خرید پرو بو میداد 

اها😂

کاشکی چشمم نمیخورد دختر بهشون گفتم فردا میام ازبس پرو بو میداد بوش رفته بود تودماغم

علنا ابروش رو برد جلو در همسایه!🫤

اره ولی وقتی گوش نکرده زده به سیم اخر

مگه قبل خرید نباید حتما دوش گرفت؟ من اگر صبح رفته باشم حمام بعدازظهر بخوام برم خرید دوباره قبلش دوش ...

دوش نمیگیرن بخدا من سرکارم ک میرم بخدا بوی گند میاد ازبغلم رد میشن جوری ک سردرد میگیرم تصلا رعایت نمیکنن

میون کلامت اینم اضافه کنم خانوماییکه تو زمان ننه بزرگاشون موندن و معتقدن موقع پریودی نباید دوش گرفت ...

وای اره واقعا چجوری میان بیرون معتقدن دوش گرفتن زمان پریود عوارض داره

هعی خواهر من رفتم باشگاه یه دختره اینقد بومیدادد سردرد گرفتم تازه هم سانس شروع شده بود لباساشون نمی ...

خیلی دیر ب دیر لباس میشورن یا اصلا عوض نمکنن 

واقعا جواب میده؟

اره خوبه برو برا بوتاکس زیر بغل بهش بگو مشکلت اینه و بهت میگه انحام بده اسپریم اینام بعد بوتاکس بزن

میون کلامت اینم اضافه کنم خانوماییکه تو زمان ننه بزرگاشون موندن و معتقدن موقع پریودی نباید دوش گرفت ...

بخدااااا

من تابستون ها هر روز می‌رم حموم سرکار و دانشگاه و بچه و ...به هر حال دوست دارم محل کارم تمیز و مرتب باشم 

دوران پریودی هم همینطور

تا به حال مشکلی برای من پیش نیومده

بعد اینجا میگن نه باعث کیست میشه،نازایی میاره،عفونت میگیری...

یعنی حال آدم به هم می‌خوره