2777
2789
عنوان

بوی عرق 😨

| مشاهده متن کامل بحث + 5739 بازدید | 154 پست

آسی من یکیو میشناسم سالن دارع ارایشگرع خیلیم ب خودش میرسه ولی چن دیقع نمیتونی کنارش بمونی بسکه تنش بو میدع خیلیا همینجورن نمیدونم چرا 

بگفتا دل ز مهرش کی کنی پاک   بگفتا آنگه ک باشم خفتع در خاک ❤👫🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخه من نمیدونم یه دوش گرفتن چقدر زمان میبره فوقش ۵ دقیقه یه دوش حسابی نیم ساعت تا یه ساعت

منم هروقت بخام برم بیرون ببینم یکم بو عرق میدم موهامو میلندم یه دوش پنج دیقه ای میگیرم 

اصن ادم خودش حال میکنه تمیز بره بیرون

وای نگو منم فروشنده مانتو فروشی بودم بعضی مشتریا بقدری بوی عرق میدادن که صابکارم همش عطر میزد به اتا ...

۳۰ دقیقه سریعم خشک میشن بخدا من حموم میرم همون توحموم لباسم بادست میشورم میگم عب نداره فقط مرتب تمیز باشم بقیم با لباس شویی میشورم اصلا شیو نمیکنن لباس زیر عوض نمیکنن 

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

جدی من بودم از خجالت آب میشدم  چه با افتخارم میگه

اصلا وضعی بود ک خود صابکارم بیرونش کرد

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

آسی من یکیو میشناسم سالن دارع ارایشگرع خیلیم ب خودش میرسه ولی چن دیقع نمیتونی کنارش بمونی بسکه تنش ب ...

کدوم سالن دار کدوم منطقه اهواز منم اهوازیم 😂

منم هروقت بخام برم بیرون ببینم یکم بو عرق میدم موهامو میلندم یه دوش پنج دیقه ای میگیرم  اصن اد ...

اصلا نمیدونم واقعا چجوری به خودشون نمیرسن 

عه چ خوب  من الا اهواز نیستم اون خانوم هم اهوازی نیس ولی اینجا خیلی معروفع

نمیدونم کی ولی هرکی هست نمیخوام برم پیشش اصلا سراین موضوع بو

اصلا وضعی بود ک خود صابکارم بیرونش کرد

ما دو تا فروشنده خانم بودیم 

بنده خدا اون همکارم طفلی خیییییلی دختر خوبی بود ولی یه مانتو همش تنش میکرد اونم بارونی با جنس پلاستیک دیدی چقدد بعد سه بار دیگه بو میده باید شسته شه 

این اصن مانتوشو نمیشست طوریکه میومد طرفم من دیگه نفس نمیکشیدم دور میشدم ازش 

همشم میومد بغلم میکرد😂

من هر وقت لباس میخرم میارم خونه حتما حتما می‌شورم

منم وضعم همین سریع میشورم