2777
2789
عنوان

تاپیک خودکشی ...

344 بازدید | 26 پست

سلام خوبین 

شب قشنگتون به خیر و به شادی 

چرا جدیدا انقدر تاپیک خودکشی زیاد شده ؟! و کلی هم کامنت میگیره ؟!

میدونم گاها مسایل و مشکلات به عمیق ترین حد ممکن میرسه ها ولی باید سعی کنیم تو چنین محیط هایی این مدل حرف ها رو عادی نکنیم ...

حالا میپرسین چرا ؟!

بالاخره محیط عمومیه و نوجوون هم زیاد داریم ...ممکنه تحت تاثیر جو قرار بگیرن خدای ناکرده و دست به عمل بدی بزن 

پس دوستان گلم ....میشه لطفا رعایت کنیم و مراقب حرفامون در تاپیک های خودکشی باشیم ؟!

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کسی بخواد خودکشی کنه انقدر بیکار نیست بیاد نی نی سایت 

اگه انقدر به تنگ اومده باشه حال و حوصله تاپیک نداره .

میان یکم. دلشون گرفته درد دل می‌کنن ، بقیه هم نازشون رو میخرن حالشون خوب میشه میرن

👩🏻🏫English teacher👩🏻🏫

اینایی ک میگن خودکشی نازکش میخان 

کسی ک ب انتها رسیده باشه دنبال راه حل نیست

دنبال راهکاره

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

چون مملکت صاحاب نداره. تو کشورهای دیگه اورژانس خودکشی هست، حتی تو گوگل هم سرچ کنی پیگیری میکنن. انتش ...

نخواستم بحث سیاسی بشه عزیزم ...فقط در این که یکم مراعات کنیم گفتم 🤍

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .

ببین حرفتو قبول دارم ، ولی خب گاهی اخرین جایی که ادما برای حرف زدن پیدا میکنن همین سایته

بله عزیزم 

کاش ولی کامنت هایی که زیر اون تاپیک میزاریم حالت تشویقی نباشه ...چون این قضیه رو خیلی میبینم راستش 

من کاری ندارم تاپیک طرف سرکاری هست یا واقعی ولی وقتی میبینم بعضیا راهکار دادن یا مسخره میکنن واقعا ...

یعنی بی رحمی به کی ؟! به اون شخص یا خودشون ؟

بله عزیزم  کاش ولی کامنت هایی که زیر اون تاپیک میزاریم حالت تشویقی نباشه ...چون این قضیه رو خی ...

ااون کانتای تشویقی رو قبول دارم ، اوج بی رحمیه

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره